Instagram gori

Nives zagolicala maštu obožavatelja provokativnim fotkama iz kreveta, usput otkrila kakav joj je bio dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije iz kreveta i pokazala grudnjak.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus poznata je i po provokativnim fotkama na Instagramu kojima često uveseljava svojih gotovo 400 tisuća pratitelja na društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus uvijek atraktivna Nives je ponovo uspjela dići Celzijuse svojom pojavom, pogledajte izdanje u kojem je bila magnet za poglede!

Ništa drugačije nije bilo ni s njezinom posljednjom objavom, kojom je zagolicala maštu obožavatelja i izazvala lavinu komentara.

"Dan za ranije leći u krevet", napisala je u opisu fotki na kojima leži na krevetu u grudnjaku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Blago onom tko s tobom liježe", "Najljepša žena u Hrvatskoj", "Mačka i pol", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su je obasuli i desecima tisuća lajkova.

Osim na Instagramu Nives je svoje obožavatelje prošle godine uveseljavala i outfitima u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je bila dio žirija. U toj ćemo je ulozi uskoro ponovo moći gledati jer se omiljeni show vraća na male ekrane, a nova sezona okupit će i osam najboljih natjecatelja iz prethodnih.

Popularni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 2 Celebrity Posljednja objava na društvenim mrežama glumice Mire Furlan jako je emotivna, djeluje kao njezin oproštaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene