"ne bojim se"

Posljednja objava na društvenim mrežama glumice Mire Furlan jako je emotivna, djeluje kao njezin oproštaj

Mira Furlan - 2 Mira Furlan - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 2 Galerija

Na profilu Mire Furlan na Twitteru u posljednjoj objavi citirane su njezine riječi, stavljen datum njezina rođenja i smrti, postavljena je i njezina fotografija, a glumičini pratitelji u komentarima su se oprostili od nje.

Legendarna hrvatska glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, a tužna vijest odjeknula je svijetom i šokirala njezine brojne prijatelje i kolege. 

Vijest je potvrđena na Instagram profilu "Radionica Integracije" s kojom je Furlan surađivala, a izvor blizak obitelji za Večernji list otkrio je da je duže vrijeme bolovala od virusa Zapadnog Nila, koji joj je prenio zaraženi komarac. 

Posljednja objava na Mirinu profilu na Twitteru, koju je vjerojatno postavio netko blizak glumici, sve je dirnula.

"Gledam u zvijezde. Vedra je noć i Mliječni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. 'Svi smo mi materija iz zvijezda', odjednom se sjetim Delenninih riječi iz Joeva scenarija. Nije to tako loše. Ne bojim se. U međuvremenu, dopustite da sklopim oči i osjetim ljepotu oko sebe. I da udahnem, ispod tamnog neba punog zvijezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve", citirane su njezine riječi u objavi. Usto je stavljen datum njezina rođenja i smrti te fotografija na kojoj se ona smiješi. 

U komentarima su se glumičini pratitelji oprostili od nje, iako su neki prvo posumnjali u istinitost svega jer profil nema potvrđenu oznaku da je njezin.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 1 Celebrity Od "Velog mista" do "Izgubljenih": Ovo su najveće uloge po kojima ćemo pamtiti Miru Furlan

"Svijet je bio obogaćen njezinom prisutnošću. Njezina smrt potaknula nas je da se sjetimo kako nam je učinila život boljim i opet pogledamo "Babylon 5" te se prisjetimo boljih dana", "Hvala na ulogama uz koje smo odrastali. Hvala ti na glasu razuma u ratu i nacionalističkom ludilu. Počivaj u miru", "Ovo je tužan dan. Još jedan težak gubitak", napisali su. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 1 Celebrity Mira Furlan bila je voljena u cijelom svijetu, od doajenke glumišta opraštaju se kolege i obožavatelji: ''Anđele, počivaj u miru''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Furlan - 2 +0 Mira Furlan - 1 Celebrity Zbogom, divo: U 66. godini preminula legendarna hrvatska glumica Mira Furlan  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene