Bez cenzure

Brutalno iskreni Mateo i Nives: U ''Plesu sa zvijezdama'' više ih nećemo gledati, ali su nam puno toga o sebi otkrili

Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nives Celzijus i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +0 Nives Celzijus (Foto: PR) Galerija

Nives Celzijus i Mateo Cvenić otkrili su nam sve o sudjelovanju u showu "Ples sa zvijezdama" iz kojeg su ispali.

U prošloj epizodi "Plesa sa zvijezdama" u plesnom dvoboju završili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Nives Celzijus i Mateo Cvenić, a žiri je donio jednoglasnu odluku da u showu više nećemo gledati Nives i njezinog partnera.

Pogledaj i ovo Tara Thaller "Savršeni" Naša lijepa glumica objavila snimku prvog plesa s novim frajerom koji ju je osvojio nakon razvoda: "Vidi se odmah kemija"

"Želim se zahvaliti svima koji su nas podržali, glasovali za nas. Ovo je predivna ekipa, hvala ti Nives na svemu. Uživao sam u svakom trenutku s tobom", bio je iskren Mateo. "Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće", izjavila je emotivna Nives.

A nakon što su se slegnuli dojmovi, Nives i Mateo stigli su u naš studio kako bi nam odgovorili na neka pitanja nakon ispadanja iz showa.

Mateo nam se prvi raspričao o komentarima žirija koji su ga najviše dirnuli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Kad sam prvi put stala na pozornicu mislila sam da ću se upiškiti", kroz smijeh je otkrila Nives, a i ostali odgovori bili su brutalno iskreni. "Najviše sam se bojao da ne ispadnem ružno ili glupo na kameri", dodao je Mateo.

A što nam je ovaj zabavni dio otkrio bez cenzure o sudjelovanju u showu, pogledajte u našem video intervjuu.

Četvrta epizoda showa "Plesa sa zvijezdama" na programu je večeras, 7. travnja, u 20.15 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +2 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Nives Ivanišević pozirala u kupaćem 7 mjeseci nakon poroda s ljubavi svog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene