Napokon!

'Iskreno se pitam koju mi blamažu pripremaju za ponedjeljak!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je postignut kompromis između udruge Sa(n)jam knjige u Istri i Nives Celzijus oko uručenja nagrade Kiklop.

Udruga Sa(n)jam knjige u Istri obavijestila je javnost da će se, poštujući presudu Suda, svečana dodjela nagrade Kiklop za hit godine 2008. 'Gola istina' Nives Celzijus upriličiti u ponedjeljak u 12 sati, u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Nagrada joj neće biti dodijeljena 'ni pod koju cijenu'

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Mjesto je određeno ovršnim rješenjem u kojem stoji kako je zadnji datum za izvršenje 19. prosinca, jer Udruga je rješenje primila 11. prosinca.

Nives Celzijus prokomentirala je sagu koja je nastala oko dodjele 'Kiklopa'. 'Mislim da bi bilo pametnije za Sajam i za Magdalenu da je to davno prije riješila. Jer ono čega se najviše pribojavala, a to je da će ostali dobitnici biti u sjeni 'Gole istine' i Nives Celzijus, to je na kraju i dobila. I vjerojatno nitko neće imati pojma tko su dobitnici ovogodišnje nagrade jer svi pričaju samo o mom Kiklopu', rekla je Nives.

Autorica 'Gole istine' pomišljala je odustati, ali su advokati i njezina izdavačka kuća bili uz nju i rekli joj da to ne čini. 'Dali su mi do znanja da više nije u pitanju Nives Celzijus i moja 'Gola istina', već da se tu radi o borbi dobra i zla i da nikako ne smijem odustati', zaključila je Nives.

Budući da se dodjela nagrade Kiklop od 2009. održava u 12 sati, prvi slobodni termin na mjestu koje je sud odredio jest ponedjeljak, 16. prosinca, a što je tri dana prije sudskog roka za izvršenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene