Ajmooooo!

SLAVNI HRVATI POZIVAJU Svi na prosvjed zbog kurikularne reforme

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata lica putem društvenih mreža pozivaju građane na sutrašnji prosvjed 'Hrvatska može bolje', koji se održava zbog pružanja potpore kurikularnoj reformi.

Reforma kurikuluma podigla je na noge brojne građane, a naši poznati umjetnici odlučili su pustiti svoj glas. Veliki prosvjed 'Hrvatska može bolje' održat će se sutra, a naše zvijezde putem svojih video uradaka pozivaju građane da im se pridruže i na taj način pruže podršku cjelovitoj kurikularnoj reformi. Kako bi sve dobilo jednu ozbiljniju notu odlučeno je kako će cijeli događaj imati i svoju službenu himnu. Riječ je o pjesmi Arsena Dedića 'Kad bi svi ljudi na svijetu'. Podršku je dala i Nina Violić te je legendarnu pjesmu otpjevala na svoj način i tako pozvala građane na prosvjed u ime bolje Hrvatske.

Pogledaj i ovo Nina Violić Jako slatko Nina Violić ovih dana ima lijep razlog za slavlje, a pohvalila se na Instagramu: "Danas je taj dan!"

Nini se pridružio i njezin kolega Rene Bitorajac. Glumac je na svojem facebook profilu uputio poziv svim građanima da se odazovu na prosvjed. Čini se kako je Bitorajcu u zadnje vrijeme zbilja stalo da popravi hrvatsku svakodnevnicu u lijepoj našoj.

 Osim u Zagrebu prosvjed se simultano sprema i u 13 drugih gradova. Tako će se sutrašnji prosvjed odigrati ispred HNK Split. Među splitskim glazbenicima koji podržavaju ovaj prosvjed, javio se i Mladen Badovinac iz TBF-a. 'Ako mislite da Hrvatska može bolje, dođite na prosvjed', poručio je Mladen u videu.

Ako se svi građani odazovu na pozive naših pjevača i glumaca, tko zna, možda konačno i dođe do nekog pomaka. Ipak, nada umire zadnja..
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene