Šokiran

Nina: 'Tata me silovao'; Otac: 'To su monstruozne LAŽI!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manekenka Nina Morić tijekom ovog vikenda za talijansku mrežu Canale 5 ispričala je kako je imala strašnu traumu u djetinjstvu te da ju je otac silovao. On je sve demantirao i rekao kako će svoju kći tužiti.

'Otac me silovao dok sam bila djevojčica. Tijekom godina umislila sam da je to bila moja greška. Zbog toga sam sa 16 godina pobjegla iz Hrvatske', ispričala je Nina Morić za talijansku televiziju.

Pogledaj i ovo Nina Morić Nestala je iz Hrvatske Naša kontroverzna manekenka jedva je prepoznatljiva na novim fotkama, a iskustvo koje je podijelila uz njih sve je potreslo: ''Htjela sam umrijeti…''

No, njezin otac sve je demantirao. 'Sve što je izrečeno su monstruozne i gnjusne laži koje su me teško pogodile. Za sve daljnje izjave i poteze, zbog lažnih optužbi moje kćeri i anonimnog izvora, konzultirat ću se s odvjetnicima i pravdu potražiti na sudu. Pod velikim sam stresom zbog svega ovoga', rekao je otac manekenke koji je zbog ozbiljnosti situacije zatražio je da se izostavi njegovo ime, piše Jutarnji list.

>> Ispovijest Nine Morić: Otac me seksualno zlostavljao

Nina je svojim izjavama šokirala mnoge. U intervjuu je i rekla kako je zbog navodnog silovanja imala puno problema kasnije u životu.

'Posljednjih pet godina rane su zarasle zato sad, sa 37 godina, mogu o toj traumi pričati. Nisam u kontaktu s ocem', izjavila je Nina koja je zbog problema sa zlostavljanjem nekoliko puta završila i u bolnici zbog samoozlijeđivanja i anoreksije.

'Napisat ću knjigu o svom životu i tako pokušati pomoći djevojkama koje prolaze kroz ovo traumatično iskustvo kroz koje sam prošla i ja', izjavila je Nina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene