podijelila uspomenu

Nina Badrić se prisjetila Olivera uz jednu od njegovih najdražih pjesama: "Takav se više roditi neće..."

Nina Badrić i Oliver Dragojević Nina Badrić i Oliver Dragojević Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević - 8 Oliver Dragojević - 7 Oliver Dragojević - 6 Oliver Dragojević - 5 Oliver Dragojević - 4 Oliver Dragojević - 3 Oliver Dragojević - 2 +8 Oliver Dragojević - 1 Galerija

Nina Badrić podijelila je uspomenu s Oliverom Dragojevićem povodom 5. godišnjice njegove smrti.

Na 5. obljetnicu smrti Olivera Dragojevića mnogi se s tugom prisjećaju pokojnog pjevača, a uspomenu s njim podijelila je i Nina Badrić.

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, uz pjesmu Klape Ošjak "Jo, Da Mi Je"; koja je, kako je otkrila u opisu, bila jedna od Oliverovih najdražih.

"Dijelio je ljude na one koji imaju dušu i one druge. Naše najveće glazbeno nacionalno blago netko zbog koga smo bili ponosni što se bavimo ovim poslom. Uzor i svjetionik oko kojeg smo se svi skupljali. Osim nemjerljivog talenta njegova najveća vrlina bila je skromnost i takav se više roditi neće, a ova pjesma je njemu bila jedna od najdražih... Oliver živi vječno", napisala je Nina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Podsjećamo, Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. od raka pluća koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Od tada se, Oliveru u čast, svake godine na obljetnicu njegove smrti u Veloj Luci održava koncert "Trag u beskraju".

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić +16 Enis i Sabina Bešlagić Celebrity Samozatajna supruga Enisa Bešlagića ukrala je pažnju u zajedničkom izlasku, a zaljubljeni glumac nije je puštao od sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene