''Posebna u moru istih''

Ninu Badrić zbog ove fotke u badiću prozvali pravim primjerom za sve žene: ''Evo kako se godine mogu nositi bez filtera i prirodno!''

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 +20 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić objavila je nove fotografije u kupaćem kostimu s Lastova gdje trenutno ljetuje, a fanovi su je u komentarima pohvalili za prirodan izgled koji njeguje i slike bez filtera.

Naša pjevačica Nina Badrić objavila je nove fotografije u jednodijelnom kupaćem kostimu s otoka Lastova gdje trenutno ljetuje. Njena figura u njemu je došla do izražaja, a posebno se isticao i veliki slamnati šešir kojim je štitila glavu od sunca.

Njezini pratitelji u komentarima su je pohvalili za prirodan izgled koji njeguje i otkrili da im se sviđa što Nina ne koristi Instagram filtere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Rijetko komentiram ali ovoga puta moram. Nina je jedna od rijetkih prirodnih žena koja treba biti primjer mladim curama, a i ženama kako se mogu nositi godine bez filtera i sa prirodnošću. Prelijepa si Nina'', rekla je iskreno jedna pratiteljica.

''Nina, dobro izgledaš'', ''Slika kao iz starih filmova!'', ''Konačno jedna koja nije prepečena, prirodan bijeli ten'', ''Pravo izdanje prirode'', ''Rijetkost u moru istih'', pisali su ostali.

Koliko je očarana ljepotom Lastova na kojem odmara već nekoliko dana Nina ne skriva pa neprestano dijeli nove snimke s otoka, a tamo je srela i svoje prijatelje s kojima je uživala u jednoj konobi i atmosferu podijelila na Instagramu. Zajedno su se veselili i družili, a onda su zapjevali i pjesme nikad prežaljenog Olivera Dragojevića.

A podijelila je i dvije fotografije krajolika koje doista oduzimaju dah.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 +26 Novak i Jelena Đoković - 9 Celebrity Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene