Riješila misterij!

Nina Badrić napokon je otkrila s kim je otputovala na Maldive i tko je zaslužan za njezine fotke s čarobne destinacije!

Nina Badrić na Maldivima - 8 Nina Badrić na Maldivima - 8 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Maldivima - 3 Nina Badrić na Maldivima - 4 Nina Badrić na Maldivima - 5 Nina Badrić na Maldivima - 2 Nina Badrić na Maldivima - 6 Nina Badrić Nina Badrić na Maldivima - 8 Nina Badrić na Maldivima - 1 Nina Badrić na Maldivima - 9 Nina Badrić na Maldivima - 2 +5 Nina Badrić na Maldivima - 7 Galerija

Nina Badrić ovih dana uživa na Maldivima, a sad je podijelila i tko se krije iza njezinih sjajnih fotografija iz ovog tropskog raja.

Naša pjevačica Nina Badrić u posljednje vrijeme uživa u morskim krajevima.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Dok je prvo nekoliko dana odlučila provesti u svojoj kući na otoku Hvaru, Nina se nakon toga zaželjela drugog mora osim našeg Jadranskog, pa je otputovala na Maldive.

S pratiteljima je podijelila kako izgleda jedna od najpoznatijih kućica u kojoj odsjeda ovih dana, za koju je izjavila da je do daljnjeg njezin novi dom.

Prekrasne pješčane plaže, morsko plavetnilo i predivne vožnje biciklom po lokaciji Nina vjerno fotka i dijeli na Instagramu, ali nikome nije jasno tko Ninu, kada ona pozira, zapravo fotografira.

Na svojoj priči na Instagramu Nina je riješila i taj misterij. Nakon večere u jednom od restorana Badrić je podijelila fotografiju s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić, a čini se kako ovim divnim ženama ništa ne nedostaje i da maksimalno koriste svaki trenutak ovog putovanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 +13 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Celebrity Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina, Filip Miletić Severina Severina +2 Severina Celebrity Severinina zanimljiva frizura ostala je u sjeni krpica kojima se jedva pokrila: "U skladu s mojim godinama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene