Slažete li se?

Nina se ne skida iz badića, a pali su i komplimenti za pravu prirodnu ljepotu: "Božanstvena si"

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić s pratiteljima na Instagramu dijeli prizore s Maldiva koji oduzimaju dah, a za svoja izdanja u badićima dobiva same pohvale.

Nina Badrić svakom novom fotografijom s egzotičnih Maldiva izaziva divljenje svojih pratitelja na društvenim mrežama, a posebice izdanjima u badićima, iz kojih se ovih dana gotovo i ne skida.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

49-godišnja Nina pokazala je tako besprijekornu liniju u plavom badiću s dekolteom u kojem je pozirala na jednoj od čarobnih maldivskih plaža.

"Sunce i sreća idu zajedno poput ribe i čipsa", napisala je Nina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Prekrasna", "Lijepa Nina", "Božanstvena si", "Sunce i ljubav idu zajedno", "Ti dušo sjajiš", "Najdivnija žena", "Prava prirodna ljepota", "Top", "Krasno, krasno", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Otkako je Nina otputovala na Maldive, sve je zanimalo tko joj pravi društvo, a taj je misterij riješila nakon što je podijelila fotografiju s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić, a čini se kako ovim divnim ženama ništa ne nedostaje i da maksimalno koriste svaki trenutak ovog putovanja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene