''Nina, dokle više!''

Pozu Nine Badrić u mini crnoj haljini komentirala je i Rozga, a ovako joj drugi tepaju: ''The noga Hrvatske i šire''

Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +5 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je novu fotografiju u kratkoj crnoj haljinici i pokazala besprijekoran izgled.

Nina Badrić pratitelje je počastila novom fotografijom na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljinici na bretele i bosonoga, a njeni vjerni fanovi složili su se da baš blista. 

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Predivna kosa lebdi oko njene glave, a s Nininom pozom našalila se i još jedna poznata hrvatska pjevačica Jelena Rozga.

''Di si krenula?'' upitala se Rozga uz emotikon koji šalje poljubac, a Nina je na to jasno odgovorila: ''Tamo gdje je sve po mom!''

''I opet i opet i opet'' napisala je Nina u opis fotografije, a obožavatelji su se nadovezali na njen opis te nastavili pisati: '' I opet najljepša'', ''I opet predobra''.

Fotografiju je lajkalo više od sedam tisuća pratitelja, ali to ni ne čudi jer Nina zaista sjajno izgleda iako će uskoro proslaviti 50. rođendan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša +0 Jelena Karleuša Celebrity Svašta smo doživjeli od nje, ali ovo još ne: Balkanska plavuša provocira na motoru, a tu su čak i puške i seksi opravica!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene