Dirljiva objava

Nikolina Pišek objavila fotografije lijepih uspomena s pokojnim suprugom: "Njih nam nitko ne može zabraniti"

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 1 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 3 Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +18 Nikolina Ristović, Vidoje Ristović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Nikolina Pišek na Instagramu je obilježila rođendan pokojnog supruga Vidoja Ristovića fotografijama s njihovih zajedničkih proslava iz prethodnih godina.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek u svibnju ove godine iznenada je ostala udovica, a pokojnog supruga Vidoja Ristovića sada se prisjetila povodom njegova rođendana.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Sviđa joj se! Nikolina Pišek se oglasila o Milanovićevoj kandidaturi za premijera, ima zanimljivo mišljenje o tome: "Konačno je hrvatska politika postala seksi"

Nikolina je na Instagramu podijelila galeriju fotografija s dosadašnjih Vidojevih rođendanskih proslava, uz koje mu je posvetila emotivan status.

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je u objavi kojom je dirnula mnoge svoje pratitelje, a možete je pogledati OVDJE

"Ljubav je besmrtna", "Sada ga slavi sa Anđelima i čuva vas", "Vidoje uvijek živi u svim našim srcima i siguran sam da je ponosan na svaki tvoj potez", "Uspomene nam nitko ne može zabraniti", neke su od brojnih poruka podrške koje je Nikolina dobila u komentarima, a mnogima je i osobno zahvalila.

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je odmah otputovala u Beograd, u koji se nedavno opet vratila nakon dugo vremena.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +6 Sharon Stone - 2 Celebrity Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene