"To je formulirano kao masaža"

Nikolina Pišek otkrila pravu istinu o smrti svog muža: "Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu..."

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 2 +18 Nikolina Pišek - 1 Galerija

Poznata voditeljica Nikolina Pišek potvrdila je nagađanja o okolnostima smrti pokojnoga muža Vidoja Ristovića, koja ni godinu dana nakon nesretnog događaja ne prestaju intrigirati javnost i puniti medije. Nikolina je dušu otvorila kolegici Tatjani Jurić u gostovanju na podcastu Skip Or Beep dostupnom na YouTube kanalu radija bravo!.

U trenutku kada su joj javili za smrt supruga Nikolina Pišek bila je s kćeri u Zagrebu. Vidoje im se trebao pridružiti dan kasnije, no to se nažalost nije dogodilo.

"Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate. Ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto... Rekla je: 'Vido je umro', a ja sam pitala: 'Je li Vama dobro? Što se događa, Marija?' Jednostavno to neko vrijeme nisam procesuirala", prisjetila se Nikolina.

Danas više ni s kim od svoje bivše obitelji nije u kontaktu, otkrila je Tatjani Jurić u novoj sezoni podcasta Skip Or Beep. O smrti njezina muža nema trača koji nismo čuli, umro je na drugoj, bio je na masaži. Ona ne skriva da je sve te tračeve i čula i pročitala, nijedan je nije iznenadio jer je već i ta istina bila bizarna, kako je i sama rekla, a sada je otkrila pravu istinu. 

"Pa, manje-više sve što je napisano je istina! - priznala je Nikolina koja je dodala da je ona suprugu bila vjerna i da nije pretpostavila da on njoj nije.

Znači bio je na masaži?

"Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", ispričala je Nikolina.

Tako je preko noći postala i udovica i prevarena žena, no to je na žalost mnogih nije obeshrabrilo.

"Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rješavati, na koje se moram fokusirati... Djecu o kojoj moram brinuti", zaključila je.

Nisu je štedjeli ni javnost, ni mediji, a najmanje bivši svekar – čijih prijetnji se ne boji.

"Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobjednik. Naprosto vrijeme je da tim nekakvim lokalnim umišljenim šerifima, koji si daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnoka. Stvari treba staviti na svoje mjesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebali bojati upotrebljavati ga. Prijetnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade s njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam naprosto preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu", zaključila je.

Brižedušnici su joj zamjerali što je prerano skinula crninu, vratila se na posao o kojem njezinoj obitelji ovisi egzistencija.

"Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcioniraš. Ja na moju žalost jesam donekle javna osoba, netko je dobro izvukao paralelu i rekao javna osoba kao javni klozet, ja ne želim biti javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svatko tko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Nitko mi ne bi zamjerio da radim bilo kakav drugi posao... Da sjedim u nekom uredu i tipkam za računalom, nitko se ne bi užasno uznemirio što bi se ja nakon nekog vremena krenula baviti svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam se ja počela baviti svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao - tako da je to bilo neprimjereno. Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vrijeme mi je godila, postoje razlozi ti svjetovni običaji koliko god izledali bizarno zapravo imaju smisla... Jer se ti želiš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju nitko nije odstupao, tako da mogla sam se ja zamotati u crno od glave do pete i napraviti si prorez za oči - to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula", pojasnila je Nikolina.

Rado bi se ogriješila o zakon i svoje borilačke vještine pokazala na mnogima koji su je povrijedili, ali neće... Nije sigurna bi li brak između nje i Vidoja završio razvodom, ali pokojnog supruga bi ponovno birala, no mnoge bi stvari drugačije postavila od početka. Budućnosti se ne boji, vilu ne prodaje, ne traži ni novu ljubav.

Što je još Nikolina Pišek otkrila Tatjani Jurić i kako se snašla među paprenim pitanjima koja nije preskakala pogledajte u novoj sezoni podcasta Skip Or Beep, koji dva puta na mjesec možete pratiti na bravo! YouTube kanalu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 +21 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Nekad i sad Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene