I Hrvati je vole

Jedna od najpoznatijih YouTubea zvijezda današnjice šokirala priznanjem: ''Rođena sam kao muško''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikkie Tutorials odlučila je sa svojim obožavateljima podijeliti vijest da je zapravo rođena kao muškarac.

Nikkie Tutorirals, koja slovi kao jedna od najpoznatijih YouTube zvijezda ljepote i make-upa, ovih je dana šokirala svoje obožavatelje i pratitelje javnim priznanjem da je rođena kao muškarac.

25-godišnja Nikkie odlučila je svoju tajnu podijeliti s gotovo 13 milijuna pratitelja na YouTube kanalu te objaviti video u kojem izjavljuje da je ona zapravo transrodna osoba. Video je izazvao ogromno zanimanje u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, gdje je trenutačno prvi na trending listi, u samo 48 sati bio je pregledan više od 23 milijuna puta.

Video traje 17 minuta, a Nikki je tijekom iznošenja svoje istine nekoliko puta pustila suzu priznavši da je sa samo šest godina već znala da je zapravo žena. Još kao dječak igrala se lutkama i šminkom te počela puštati dugu kosu, a majka joj je u svemu bila velika podrška.

Ženske hormone počela je dobivati u dobi od 14 godina, a već s 19 bila je formirana žena. Sada kada je u potpunosti završila svoju transformaciju shvatila je da je spremna podijeliti priču sa svima.

Osim majčine, Nikkie ima i veliku podršku svog dečka Dylana, koji zna da je nekada bila muško.

"Žao mi je što mu nisam rekla ranije. Kliknuli smo na početku i bojala sam se, ali sada je pun podrške i razumijevanja. Ja sam i dalje Nikkie, ne volim etikete, ja sam ja", izjavila je Nikkie u objavljenom videu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: PR) Đurđa Vrljević Šarić, prijateljica Dine Miškića (Foto: Dnevnik.hr) +0 Slavko Sobin, Ivan Šarić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene