Imaju dogovor

Ljubi drugu, no još će nekoliko godina biti sa suprugom u braku zbog jednog važnog razloga

Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Lela Rochon i Antoine Fuqua (Foto: AFP) Antoine Fuqua i Lela Rochon (Foto: AFP) Antoine Fuqua i Lela Rochon (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: AFP) Galerija

Nicole Murphy, bivša supruga Eddieja Murphyja, nova je odabranica redatelja Antoinea Fuqua.

51-godišnju dizajnericu, glumicu i model Nicole Murphy proslavio je brak s glumcem i komičarem Eddiejem Murphyjem.

Pogledaj i ovo Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lijepa i razvratna Skandalozna aristokratkinja poznata po snimci "trojca" s poznatom pjevačicom pokazala zavidnu liniju

Ljepotica se počela baviti modelingom sa svega 13 godina, a ubrzo je potpisala ugovor sa slavnom agencijom Ford Modeling zbog koje je 7 godina putovala Europom te nosila najpoznatije revije i pozirala za razne časopise.

Iako je danas umirovljena od modnog posla, Nicole se bavi dizajniranjem nakita, a i u šestom desetljeću izgleda senzacionalno. Još ako znate da je rodila petero djece te kako će uskoro po prvi put postati baka...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on

Eddieja Murphyja upoznala je davne 1988. godine u dodjeli NAACP nagrada, a dvije godine nakon, dotični je kleknuo. Vjenčanje je održano u ožujku 1993. godine u slavnom The Plaza Hotelu u New Yorku, a par je tijekom braka dobio četiri kćeri i sina. U kolovzu 2005. godine bivša manekenka predala je papire za razvod zbog "nepomirljivih razlika".

Eddie je i prije i nakon Nicole imao poprilično buran privatni život, a tome u prilog ide i činjenica da ima čak 10-ero djece: petero s Nicole, dvoje s dvije bivše djevojke, jedno sa Spajsicom Mel B koje nije htio priznati prije DNK analize te još dvoje s mlađahnom partnericom Paige Butcher s kojom je u vezi od 2012. godine.

S druge strane, Nicole je nedavno viđena u Italiji s dečkom, redateljem Antoineom Fuquaom, a par je izmjenjivao nježnosti na hotelskom bazenu ne mareći za znatiželjne paparazze. Nicole je još jednom pokazala i savršeno istrenirano tijelo po kojem je daleko poznata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on

Zanimljivo, njezin dečko još uvijek je na papiru u braku sa suprugom Lelom Rochon s kojom se vjenčao 1999. godine te ima dvoje djece. Iako je par prekinuo još navodno 2010. godine, ostali su u braku zbog dobrobiti djece. Navodno će se par službeno razvesti kada i sin i kćer napune 18 godina.

Kći Asia ima 17 godina, dok sin Brando ima 15, pa se čini kako su glasine od prije nekoliko godina bile istinite. No, redatelj filma "Training Day" ne skriva ljubav s Nicole, a tko zna, možda nakon službenog razvoda odvede i nju pred oltar.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Getty Images) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) +5 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) Celebrity Razmažena nasljednica zgrozila oca multimilijardera iznosom koji želi potrošiti na vjenčanje
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene