šokirao sve

Holivudski glumac napravio scenu u restoranu i pijan se svađao, mislili su da je beskućnik pa su ga izbacili

Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Galerija

Nicolas Cage prošloga je tjedna pijan izbačen iz restorana u Las Vegasu, a svjedoci su ispričali cijelu situaciju koja nimalo nije bila ugodna.

Slavnog glumca Nicolasa Cagea izbacili su prošlog tjedna iz jednog restorana u Las Vegasu jer se pijan posvađao s osobljem. Britanski The Sun javlja kako su djelatnici restorana mislili da je Cage pijani beskućnik, a svjedoci su ispričali medijima kako je glumac prije svađe pio viski i tekilu.

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

Objavljena je i snimka, na kojoj se vidi kako Cage na sebi ima crnu majicu, hlače leopard-uzorka, a u jednom je trenutku bio bos. Prije nego što je izjurio iz restorana obuo se te se nije okretao više za sobom.

"Bili smo u baru kada smo primijetili svađu između osoblja i muškarca za kojeg smo isprva mislili da je beskućnik. Zaista smo se šokirali kada smo shvatili da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno pijan i namjerno se upuštao u svađu. Nije mu bilo dobro, a uokolo je hodao bos", ispričali su svjedoci.

Prije nekoliko mjeseci Nicolasu je preminula majka, a tužne vijesti dobio je tek malo nakon što se vjenčao za svoju 31 godinu mlađu suprugu Riko Shibatu. 57-godišnji Nicolas i njegova supruga upoznali su se u Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea.

Vjenčali su se 16. veljače ove godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. Riko je rođena 1995. godine, iste godine kada je objavljen Nicolasov film "Leaving Las Vegas" koji mu je donio i Oscara za najboljeg muškog glumca. Inače Riko je mlađa četiri godine od svog posinka Westona Cagea Coppole kojeg je Nicolas dobio s glumicom Christinom Fulton, a uz njega postala je pomajka i 15-godišnjem Kalu-Elu kojeg Nicolas ima iz braka s konobaricom Alice Kim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene