''Dođi, čekamo te!''

Neymar i njegova djevojka čekaju prvo zajedničko dijete, ona je već pokazala goli trbuščić!

Neymar i Bruna Biancardi Neymar i Bruna Biancardi Neymar/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Bruna Biancardi - 2 Neymar i Bruna Biancardi - 4 Neymar i Bruna Biancardi - 3 Neymar i Bruna Biancardi - 5 Leo Perišić i Neymar Leo Perišić i Neymar Marko Livaja i Neymar Neymar Neymar i Natalia Barulich Neymar (Foto: Profimedia) +5 Neymar (Foto: Instagram) Galerija

Neymar i Bruna Biancardi čekaju dijete, a sretnom su se viješću pohvalili na društvenim mrežama.

Jedan od najpopularnijih nogometaša, Brazilac Neymar čeka prvo zajedničko dijete sa svojom djevojkom Brunom Biancardi, a sretnom se viješću pohvalio putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi - 1 ''Bilo je intenzivno...'' Neymarova partnerica podijelila je fotke iz rađaone, ali jednu stvar odmah su svi uočili, nogometaš događaju nije prisustvovao?

31-godišnji Neymar na svom je profilu na Instagramu, na kojem ga prati 208 milijuna ljudi, objavio fotografije na kojima ljubi i grli Brunu, a koja ponosno pokazuje trudnički trbuščić koji tek počinje rasti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

"Sanjamo te, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav i usrećiš nas. Pridružit ćeš se prekrasnoj obitelji koja te već jako voli! Dođi, čekamo te", napisao je uz objavu, te dodao biblijski citat "Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh. Prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih".

"Kako lijepa vijest", "Čestitkeee", "Neka vas Bog blagoslovi u izobilju", "Puno zdravlja vam želim", "Stiže novi član ekipe", "Čestitam, bit ćete jako sretni", "Lijepa obitelj", dio je čestitki i lijepih želja koje je dobio.

Neymar i Bruna zajedno su dvije godine, a on iz prošle veze s Carolinom Dantas ima sina Davija Luccu koji ima 12 godina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 +10 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Celebrity Vanna rijetkom fotografijom sa suprugom obilježila 25. godišnjicu braka, a pogledajte kako su izgledali na svojem vjenčanju!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene