Splitska 'čelična lady'

Nevenka o suprugu: 'Oblijetao je oko mene dok me nije osvojio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nevenka Bečić, sestra splitskog gradonačelnika Željka Keruma, progovorila je o svojem osobnom životu, te otkrila nekoliko detalja koje o njoj do sada nismo znali.

Iako je Nevenka Bečić najpoznatija kao sestra Željka Keruma, ona je i ambiciozna žena koja želi postati prva županica Splitsko-dalmatinske županije. O privatnom životu ne priča često, no zato je saborska ispričala nekoliko detalja o sebi u intervjuu za Gloriju.

Pogledaj i ovo Nevenka Bečić i Željko Kerum - 2 što kažete na novi imidž? Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

'Hrabra sam žena, autoritativna i imam znanje o upravljanju velikim sistemima i ljudskim resursima, kao i operativne sposobnosti te iskustvo stečeno tijekom 34 godine rada u privredi, naglašava Nevenka kojoj je prije politike, obitelj ipak na prvom mjestu.

Što se tiče supruga s kojim je 33 godine u vezi i 31 godinu u braku, otkrila je i kako su se upoznali. 'On je oblijetao oko mene dok me nije osvojio. No, detalje bih zadržala za sebe jer moj suprug i moja djeca nisu javne osobe, ne želim njihova imena spominjati u javnosti', naglašava.

'Nitko me u životu nije volio, pazio i mazio koliko on', priča s ljubavlju Nevenka koja je odnedavno i baka. 'S unucima se igram, pomazim na pet minuta, koliko imam vremena za to', kaže 55-godišnjakinja.

A šoping? Nakit?

Što se tiče osobnih 'gušta', priznaje kako ne uživa u šopingu za kojega smatra 'kako je čisti gubitak vremena.' A koliko pažnje posvećuje izgledu?

>> Nevenka Bečić ima novi imidž, sviđa vam se ova frizura?

'Ma imam ja 'mota' za te stvari, samo ne volim privatno vrijeme trošiti na uređivanje. Privatno sam najradije u trapericama i tenesicama, a za službene prigode nosim kostime. Sve žene u našoj obitelji imaju lijep ten, tako da koristim jako malo šminke, tek puder i ruž. Redovito jedino idem frizeru jer ne mogu sama ukrotiti svoju prirodno kovrčavu kosu', kaže Nevenka koja poput svake žene uživa u nakitu.

'Imam puno nakita, posebno volim koralje i bisere. S godinama sam postala alergična na zlato pa ga sve manje nosim. Ne zamaram se toliko izgledom, meni je najvažniji posao', naglašava splitska 'Čelična lady' kako su je mediji prozvali.

Dječji snovi

Danas je poslovna žena, no nekada je razmišljala o drugačijoj karijeri.

'Da nisam ovo što jesam, bavila bih se pisanjem ili glumom. I sigurna sam da bih i u tome bila jednako uspješna', kaže Nevenka koja je kao djevojčica uživala i u knjigama o znanstvenoj fantastici i astronomiji, a velika strast bila joj je i pisanje pjesama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene