Emotivni intervju

Neda Arnerić 2018. godine iskreno nam je priznala jednu stvar za kojom je žalila: ''Naprosto Bog nije htio"

Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Legendarna srpska glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini, a 2018. godine u Puli je dala iskreni intervju ekipi našeg IN magazina.

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom domu na Vračaru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Njezino beživotno tijelo za blagavaonskim stolom pronašao je njezin brat tijekom posjete, a glumačku divu bivše države za života gledali smo i u hrvatskim filmovima.

U srpnju 2018. godine Neda ju ekipa IN magazina uhvatila na pulskom filmskom festivalu na kojem je predstavljala svoj film "Aleksi" u kojem je igrala majku glavne glumice Tihane Lazović. Ta majka je konvencionalna i tradicionalna žena koja silno želi da život njezine kćeri bude onakav kakav je ona zamislila. Uloga te majke bila je potpuna suprotnost njezinoj majci.

"Puštala me u veliki svijet, ali je bila stalno prisutna sa svojim savjetima, i hvala joj što je od mene napravila jednu normalnu osobu, koja ne shvaća da je glumica koju prepoznaju", iskrena je bila tada Neda.

Kako je biti majka, Neda ipak nikada nije iskusila u privatnom životu. "Ja sam željela biti majka, ali tako nije išlo, naprosto Bog nije tako htio, ili već sudbina, mislim da sam u prednosti utoliko da nemam šansu. Da puno brinem, što je obavezni dio roditeljstva."

Svog trećeg supruga i ljubav svog života, liječnika Milorada Mešterovića upoznala je nakon jedne svoje predstave kada su se zaputili na večeru. Nakon nekoliko dana počeli su živjeti zajedno, a ubrzo su se i vjenčali.

Sredinom prosinca 2018. godine Milorad je preminuo nakon borbe s teškom bolešću. O tome se saznalo tek u siječnju 2019. godine, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

A par će sada ponovno biti zajedno na nekom ljepšem mjestu...


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene