bolne uspomene

Naša glumica se prisjetila strašnih trenutaka i statusom dirnula mnoge: "S usnulim djetetom u naručju i drugim u trbuhu pobjegli smo u životnom strahu"

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +0 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Janjić se na Instagramu prisjetila potresa u Zagrebu od kojeg je prošlo godinu dana.

Glumica Nataša Janjić na svojem je Instagramu obilježila godišnjicu razornog potresa u Zagrebu koji je napravio golemu štetu i u njenom stanu u samom centru grada.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

"Na današnji dan prije godinu dana, bila je godina dana otkad smo uselili u naš dom u centru Zagreba, beba je imala godinu dana, a nedugo prije toga započela je pandemija, svijet je stao, a život se sveo na četiri zida i novo normalno. Nabavili smo sve potrebno za život u izolaciji, odrekli se kontakata i druženja, dezinficirali sve što je ulazilo u kuću. Izmišljali smo načine druženja preko ZOOM-a i videopoziva, otkrivali nove recepte, zanimacije i izolirana mjesta u prirodi gdje smo izlazili i izvodili dijete da ne poludimo. Zavoljeli smo dom još više, jer je bio jedino što imamo, naše sklonište, sigurno od nepoznate pošasti koja nam je prijetila", započela je Janjić svoj poduži status uz koji je objavila i fotografiju hodnika svojeg stana.

"Na današnji dan prije godinu dana u zoru nas je probudio razoran potres. U pidžamama, s usnulim djetetom u naručju i drugim u trbuhu, u strahu pod debelim štokom, gledali smo kako zidovi pucaju pred našim očima, a žbuka se urušava u komadima, ostavljajući nas kao usred gradilišta.

Pobjegli smo u životnom strahu tada s nekoliko priručnih stvari, vani, na ulice koje kao da je netko bombardirao, iz jedne opasnosti u drugu, da se nikad više ne vratimo.

Vratili smo se ipak poslije dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine", napisala je glumica koja je svoje drugo dijete, kći Kaju, rodila u srpnju 2020. godine, a sa suprugom Nenadom Medančićem ima i dvogodišnjeg sina Tonija.

"I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili. Kad govorim o godini iza nas, potres je bio taj koji je naše živote promijenio iz temelja. Vratit će se i normalni život, ali onakav romantičan, prividno siguran i bezbrižan život u centru, kakav sam voljela i poznavala, čini se, neće još dugo. Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar. No u njemu sasvim sigurno, još uvijek, negdje, krije se moj dom", zaključila je Janjić i statusom dirnula svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

"Ne ponovilo se", "Proći će i ovo", "Lijepo napisano", neki su od komentara koje je dobila ispod objave uz brojne tužne smajliće i emotikone slomljenih srca, a bilo je i onih koji su primijetili kako ima lijep hodnik.

Podsjetimo, Nataša ja prošle godine nakon potresa na Instagramu podijelila fotografije svojeg stana na kojima su se vidjele pukotine na zidovima i komadi cigle po podovima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene