Top!

Naša glumica zablistala u kratkoj haljini i mrežastim čarapama, sredila se za izlazak: "Super izgledaš, prava mačka"

Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 4 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Nataša Janjić Nataša Janjić i Korana Gvozdić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić +6 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 1 Galerija

Nataša Janjić Medančić sredila se za koncert Zdravka Čolića u Areni, pa dobila komplimente svojih obožavatelja i pratitelja na profilu na Instagramu.

Naša filmska i kazališna glumica Nataša Janjić Medančić nije propustila veliki koncert legendarnog Zdravka Čolića u zagrebačkoj Areni, za koji se i dotjerala, a fotografije je podijelila i na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić "Kako ste vi lijepa žena" Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

41-godišnja Nataša za izlazak je odabrala kratku haljinu preko koje je nabacila sako, a sve je dodatno začinila mrežastim čarapama i visokim čizmama te dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Kud bih s tobom, osim u teatar? Za šetanje visoka ti peta.
Za plesanje haljina ti smeta… Čola. Arena Zagreb", napisala je Nataša uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

"Prelijepa", "Duša lijepa", "Ljepoto, predivna si", "Super izgledaš, prava mačka", "Toooop", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nataša je inače u sretnom braku s Nenadom Medančićem, za kojeg se udala 2018. godine i zajedno imaju kćer Kaju i sina Tonija.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 3 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) +14 Joan Collins (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene