kako će joj to objasniti?

Što će reći njegova supruga? Na poslovnom putu se zabavlja s modelima koji šeću i u toplesu, a ona čuva njihovu bebu kod kuće

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Adrian Dennis/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Jack Brooksbank je od 2018. u braku s princezom Eugenie, a u veljači su dobili sina Augusta.

Jack Brooksbank (35) iznenadio je javnost, a vjerojatno i svoju suprugu, princezu Eugenie (31) prizorima s broda. 

Pogledaj i ovo Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Kraljevska beba! Princeza Eugenie je rodila sina! Pogledajte prvu fotku malenog princa

Naime, kako piše Daily Mail, poduzetnik Jack uživa kod talijanskog otoka Caprija okružen glamuroznim modelima. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Još je zanimljivije da Brooksbank to naziva poslovnim putem jer je ranije bio na dobrotvornom balu Unicef Summer Gala budući da je ambasador za jedan brend tekile koji je sponzor događanja za koji ulaznice dostižu cijene od 8.000 do 25.000 funti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Buccellati🌹Paris/Miami (@mbuccellati_)

Na fotografijama se može vidjeti kako Jack uživa u čaši vina na brodu od osam metara te grli jednu od žena te pozira s njom za selfie. Riječ je o manekenki Mariji Buccellati koja je postala modni ambasador, a objavila je fotografiju s Brooksbankom na Instagram storyju. 

S poduzetnikom je bila i Rachel Zalis, bivša urednica magazina Glamour, ali i talijanski model Erica Pelosini koja je bila u toplesu. Povremeno se pokrivala ručnikom kad bi izašla iz mora, no većinom je pokazivala grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica Pelosini Leeman (@ericapelosini)

Kako se čini, na brodu je jedini muškarac uz Jacka bio skiper. Brooksbank je uživao i u kupanju sa ženskim društvom, a mnoge je razočarao ovaj njegov potez i tko zna kako će reagirati kraljevska obitelj. 

Naime, dok se Jack zabavlja, njegova supruga Eugenie kod kuće pazi na njihovog petomjesečnog sina Augusta. Inače, par je u braku od 2018. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene