Upoznajte ih

Tko su sestre Žeravica?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiljenoj ekipi serije 'Kud puklo da puklo' u drugoj sezoni pridružili su se novi, osebujni likovi.

Darija Žeravicu kojega tumači Vladimir Posavec Tušek i njegovu mladu ženu iz drugog braka Mirandu koju igra Jelena Perčin gledatelji su već imali priliku upoznati, a ovog petka u Oštrovac stižu i Darijeve kćeri koje ima s bivšom ženom Suzanom, koju utjelovljuje Sandra Lončarić Tankosić.

Pogledaj i ovo showbuzz zanimljiv povratak u prošlost! Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

Mladu zagrebačku glumicu Moniku Mihajlović, apsolventicu glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, gledatelji će imati priliku pratiti kao lik starije Darijeve i Suzanine kćeri Tine, mlade buntovne djevojke djevojka koja nije još sigurna što bi sa sobom u životu. Razvod roditelja joj je teško pao jer ju uhvatio u pubertetskim godinama i s tim se još nije pomirila zato čini sve da roditeljima zagorča život. Međutim, taj njen prkos i inat samo je maska ispod koje se krije tužna djevojka. Upisala je fakultet na koji su je roditelji nagovorili, ali cijelu godinu nije uopće odlazila na fakultet i kad je pala godinu, majci Suzani je pukao film pa ju je poslala ocu na preodgoj. A otac, iz nekog razloga, privremeno živi u Oštrovcu.

 

„Uloga Tine mi je jako prirasla srcu. Ona je dosta nesređena, djetinjasta i ne razumije dosta toga, ali je zapravo jako dobra osoba i apsolutno pronalazim svako opravdanje i za neke njezine krive postupke.“ kazala je Monika za svoj lik te dodala: „Iako na prvi pogled Tina izgleda nezainteresirana za bilo što, ona je pametna djevojka. Nju nitko ne može baš preveslati. Ima mali kompleks od mlađe sestre koju u obitelji doživljavaju kao Einsteina, a i od mame i maćehe koje izgledaju kao playboyeve zečice.“

Zgodni Crnogorac zbog uloge u domaćoj hit seriji napustio LA

 

U Oštrovcu će  Tina zabavu naći u društvu Damira i Josipa, kao treći mušketir. No kada joj Dario zabrani to druženje, malo zbog sela, a malo i zbog straha da se ne petlja sa muškarcima, Tina će iz prkosa izvoditi cirkus. Jedina osoba koja je može dovesti u red bit će Ane. Tina će s njom razviti čudan odnos kao sa strogom majkom.

„Lijepo je zaista, dosta je opuštena atmosfera, ekipa je jako dobra i to mi je zapravo najvažnije kod snimanja ovakvih projekata. Svi si međusobno potpomažemo što naravno čini sve lakšim.“ ispričala je Monika svoje dojmove sa snimanja.

 

Tinina mlađa sestrica je Sara, koju glumi jedanaestogodišnja Katja Rožmarić. Sara je draga djevojčica, pomalo šutljiva, inteligentna i znatiželjna koju zanima apsolutno sve: matematika, knjige, kemija, životinje. Kako joj mama nikad nije dala da ima ozbiljnog kućnog ljubimca, osim zamorca, život na selu je Sari kao u raju. Ona jedina u obitelji uživa na selu. I kao najpametnija uglavnom bježi od ostatka obitelji. Njeni će najbolji prijatelji u selu biti Hund i Stipe. Stipe je djed kojeg nikad nije imala, a ona je unučica koju Stipe cijeli život želi. Sara je za razliku od Suzane i Tine, razvod roditelja prihvatila kao nešto normalno i gnjavi tatu s tim jedino kad joj nešto treba. Sara Mirandu vidi kao nepotrebno biće koja zauzima prostor na zemlji nekom pametnijem. Sestri zamjera nedostatak ambicije jer ona misli da svako treba imati svrhu na planeti. S druge strane mama joj je nabila kompleks da nije dovoljno lijepa jer ju za razliku od Tine nikad nije gnjavila oko izbora odjeće i frizure.

Ona i Tina zato trebaju jedna drugu. Tina uvjerava Saru da je lijepa, a Sara Tinu da je pametna.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene