Uvijek besprijekorna

Moniku Kravić ne viđamo često na domaćim događanjima, no kad se pojavi, pokupi svu pažnju

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić rijetko se pojavljuje na domaćim događanjima, no kada to učini, izazove pravu pomutnju.

Sinoć je održan party Narodnog radija na kojemu su proglašene pjesme godine.

Pogledaj i ovo Monika Olujić - 3 Drže se podalje od reflektora Moniku Kravić snimili s mužem u rijetkom zajedničkom izlasku, svoj brak čuvaju od javnosti još od 2021. otkako su se vjenčali

Nagrade su pripale Franki Batelić za pjesmu "Sve dok sanjaš" i Petru Graši za pjesmu "Voli me", a standardno, događanje je okupilo brojna poznata lica iz domaćeg društvenog života.

Među njima je bila i Monika Kravić, koja je doista rijetka gošća domaćih događanja, pa svaki put kad se pojavi na nekom izazove veliki interes.

Prelijepa Monika ni ovoga puta nije razočarala pojavom, a odlučila se za zanimljivu crno-bijelu kombinaciju kojoj je podarila dozu seksepila blagim dekolteom koji je krasila čipka.

Bivša voditeljica nije skidala veliki osmijeh s lica te je samo još jednom dokazala kako nakon razvoda od Marija Mamića blista posebnim sjajem, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene