Kud puklo da puklo

'Voli lovu - jedino Dianu voli više'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izrazito talentiranog mladog glumca Asima Ugljena ove ćete jeseni gledati na Novoj TV u seriji Kud puklo da puklo. Sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte!

Nezamjenjivi Josip u Oštovcu je kartica za sve. Josipa je u novoj seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo' utjelovio mladi glumac Asim Ugljen.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović (Foto: Instagram) Pa što je ovo? Neobično izdanje domaće glumice: Navikli smo je vidjeti dotjeranu, ovako raščupana sve je iznenadila

Stjepan Perić kao Ljubo iz 'Kud puklo da puklo' - 'Zbog Ljube ću nestati sa svih onih lista najseksi glumaca'

1. Je li ovo tvoja prva velika uloga na malim ekranima?

Pa, ako pod male ekrane smatramo televiziju i televizijski format, onda je. Ako i filmove računamo pod mali ekran, onda nije. No, pretpostavljam da računamo samo televiziju, te shodno tome, logika mi nalaže da mi je ovo prva velika uloga na malom ekranu znanom kao televizija. Makar su ti 'mali ekrani' danas već ogromni. :)

2. Kako je izgledala audicija? Jesi li bio nervozan?

Čuj, audicija je bila kratka i slatka, Goran mi je davao upute, ja sam ih izvršavao. Poprilično dobre upute, rekao bih, ali od njega uvijek i dobijem samo dobre upute. Nervozan? Niti najmanje. Moram priznati da sam potpuno lišen treme na audicijama. Zašto je tako, nemam pojma, ali neću se buniti.

3. Reci nam nešto o svojoj ulozi u seriji 'Kud puklo da puklo'

Igram Josipa Tepavca, samoukog 'pronalazača' i majstora za sve, jednog od trojice mladića koji žive i rade u selu. Josip je jedan poprilično jednostavan tip koji svakom loncu mora biti poklopac.

Sklon je sprdnji i ismijavanju svega i svačega, te ga mnogi stalno opominju zbog njegove duge jezičine koja ili uvali njega, ili druge u nevolje i neprilike. Lud je za svojom djevojkom Dianom, bez koje ne može zamisliti dan, a kamoli život. Kao i svi, voli lovu, ali je voli zericu više od drugih. Jedino Dianu voli više.

4. Koji su ti bili najveći izazovi na snimanju?

Najveći izazov mi je bio vidjeti sam sa sobom da li uopće mogu funkcionirati i opstati u ovakvom formatu. Meni se čini da sam zasad uspio, s obzirom da sretan odlazim na posao i sretan se vraćam s istog, no, na kraju dana, na gledateljima je da odluče jesam li u tome uspio ili ne.

5. Riječ je o duhovitoj seriji, pa je li ti neka šala posebno ostala u sjećanju?

Ostala mi ih je hrpa jer je atmosfera na setu prekrasna i stvarno imamo puno smijeha, no, recimo da bih izdvojio jednu koja i nije bila šala, ali je tako ispala.

Naime, Stjepan Perić (Ljubo) i ja smo snimali jednu kratku scenicu, koja sama po sebi nije toliko smiješna, ali način na koji je on igrao u toj sceni nam je priuštio sat vremena smijeha, jer kad je krenuo glumiti, tako je zaigrao da se sam sebi počeo smijati, što je neminovno dovelo do toga da se cijeli set smije. Sat vremena nakon što smo snimili scenu još uvijek smo se smijali tome. Sad kad se sjetim toga, opet se krenem cerekati. Periću, kapa do poda.

6. Što gledatelji mogu očekivati?

Gledatelji mogu očekivati neočekivano. Štogod očekivali, mislim da ćemo ih iznenaditi.
 

Autori serije su Vlado Bulić i Mirna Miličić, kreativni producent Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

Kud puklo da puklo i ove jeseni zabava stanuje na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene