Baš lijepo

Nova Miss Hrvatske vratila se u rodni Tomislavgrad, pogledajte kakav su joj doček pripremili, pustila je i suzu!

Tomislava Dukić Tomislava Dukić Tomislava Dukić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislava Dukić Izbor za Miss Hrvatske 2023 - 3 Izbor za Miss Hrvatske 2023 - 1 Izbor za Miss Hrvatske 2023 - 2 Tomislava Dukić - 4 Tomislava Dukić - 3 Tomislava Dukić - 2 Tomislava Dukić - 1 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 8 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 7 +9 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 6 Galerija

Miss Hrvatske Tomislava Dukić vratila se u rodni Tomislavgrad gdje joj je bio pripremljen svečani doček.

Naša nova Miss Hrvatske Tomislava Dukić vratila se u svoj rodni Tomislavgrad, gdje su joj je članovi obitelji, prijatelji i sumještani organizirali srdačnu dobrodošlicu.

Tomislavu su dočekali vatromet i glazba, u sportskoj dvorani održana je i prigodna svečanost, a koliko je bila ganuta svime, pokazale su i suze koje nije mogla suzdržati.

Novookrunjena ljepotica Tomislava izabrana je između dvanaest lijepih finalistica te će sljedećih godinu dana ponosno nositi krunu zlatarnice Prahir te lentu i mandat Miss Hrvatske 2023. Pobjednica dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravu životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Proputovala je puno zemalja i nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njezinih budućih planova i projekata.

A pripreme za svjetski izbor počinju vrlo brzo.

''S obzirom na to da se radi o svjetskom izboru i da će biti ogromna konkurencija, čega sam stvarno svjesna, opet postoji neka količina nade jer imam dovoljno vremena da se pripremim. Ne previše zbog nekog mogućeg razočaranja, ali svakako ću se potruditi da sve to bude odlično", izjavila je Tomislava nakon pobjede za IN magazin.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Bobak Barbara Bobak - 3 Barbara Bobak - 4 Barbara Bobak +6 Barbara Bobak - 1 Celebrity Novi hit mlade srpske pjevačice najslušaniji je u Hrvatskoj, evo kako zvuči pjesma koja je sve osvojila i pomela konkurenciju!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene