''Hvala Novoj tv, hvala zakladi''

Miroslav Škoro: ''Tu su Hrvati čudesni, bez obzira kolika je besparica, koliko se zna kukati, uvijek mi izvučemo...''

Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 18 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 15 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 13 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 12 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 7 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +8 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Galerija

Na tradicionalnom humanitarnom koncertu ''Želim život'' Zaklade Ane Rukavine i Nove TV ove godine uz Prljavo kazalište i Gibonnija, nastupio je i Miroslav Škoro.

Miroslav Škoro nastupio je na jednoj od najpoznatijih humanitarnih akcija u Hrvatskoj – Želim život za Zakladu Ana Rukavina. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Priznao je da mu ova pozornica i cijeli ugođaj puno znače. 

''Znači mi puno. I sam sam se u jednom trenutku odlučio za bavljenje tim radom i znam koliko je teško djelovati da nema onih povuci potegni situacija, tako da s jedne strane velika čast. Hvala Novoj TV, hvala Zakladi što ste me pozvali da budem u ovako jednom uglednom društvu i da na neki način doprinesem ovogodišnjoj akciji. S druge strane, ja nisam poznavao Anu Rukavinu, no njena nesebičnost i ono što je ostavila ustvari je nešto što je spasilo mnge živote. Da je spasilo jedan bilo bi puno, i nadam se da ćemo večeras prikupiti toliko novaca, sredstava i podrške i da ćemo biti u stanju spasiti još svakoga kome pomoć bude trebala'', rekao je Miroslav Škoro. 

A što se za nadolazeće blagdane sprema od gastro specijaliteta u obitelji Škoro. 

''Pa kad nam dolaze neki gosti pa imamo nešto vani, onda uglavnom ja radim roštolj, čobanac, fiš paprikaš, sve drugo radi moja gospođa'', kaže Škoro koji je imao i poruku za gledatelje Nove TV. 

''Svima koji će i samo jednom nazvati, ta kap može biti presudna. Tu su Hrvati čudesni, bez obzira kolika je besparica, koliko se zna kukati, uvijek mi izvučemo, posebice oni najsiromašniji među nama. Oni izvuku te novce, treba vjerovati da možemo više i bolje, i kada vjerujemo u sebe možemo napraviti čudo'', zaključio je Škoro. 

A dio ove velike humanitarne priče možete biti i vi, pozivom na broj 060 9000, koji je otvoren do kraja prosinca.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Miroslav Škoro - 1 In Magazin: Miroslav Škoro - 2 In Magazin: Miroslav Škoro - 3 In Magazin: Miroslav Škoro - 4 +19 In Magazin: Miroslav Škoro - 5 inMagazin Miroslav Škoro o svom izletu u politiku: ''To razdoblje se može najbolje nazvati - šta ti je to trebalo?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Prljavo kazalište - 5 In Magazin: Prljavo kazalište - 2 In Magazin: Prljavo kazalište - 3 In Magazin: Prljavo kazalište - 4 +26 In Magazin: Prljavo kazalište - 1 inMagazin Prljavo kazalište o velikoj neostvarenoj želji: ''Sve će biti podređeno da to napravimo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene