skupa su već 26 godina

Mirela Holy u šetnji s dugogodišnjim partnerom nije propustila iskoristiti njegove vještine, a pohvalila se i na društvenim mrežama!

Mirela Holy Mirela Holy Josip Moler/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy i Siniša Bužan Mirela Holy i Siniša Bužan - 3 Mirela Holy i Siniša Bužan - 2 Mirela Holy i Siniša Bužan - 1 Mirela Holy i Siniša Bužan - 1 Mirela Holy i Siniša Bužan - 2 Mirela Holy i Siniša Bužan - 3 Mirela Holy i Siniša Bužan - 4 Mirela Holy i Siniša Bužan Mirela Holy - 2 +8 Mirela Holy Galerija

Mirela Holy u dugogodišnjoj je vezi s fotografom Sinišom Bužanom, koji je zaslužan za njezine najbolje fotografije na Instagramu.

Političarka i bivša ministrica Mirela Holy snimljena je u šetnji Zagrebom sa svojim partnerom Sinišom Bužanom.

Par se rijetko se pojavljuje zajedno u javnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost, no poznato je da su u vezi 26 godina i da ne planiraju stati pred oltar.

Fotografi su ih sada ulovili na popularnoj špici, gdje je Mirela ukrala sve poglede u upečatljivoj bijeloj kombinaciji. Siniša je, pak, bio u ležernom crnom izdanju i nosio je fotoaparat, pa je Mirela iskoristila i priliku za fotografiranje.

"Danas na Europskom trgu", napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Holy (@mirela.holy)

Siniša je inače fotograf i Mirela često na društvenim mrežama dijeli njegove fotografije, dok zajedničke rijetko objavljuje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Holy (@mirela.holy)

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić i Mladen Grdović - 3 Lidija Bačić +30 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić u tangicama sjela na hladni mramor, zabrinuti obožavatelji je odmah upozorili: "Prehladit ćeš mjehur!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene