Pozirala mu je i za fotku

Mirela Holy snimljena u šetnji s partnerom Sinišom, u vezi su već 26 godina, no rijetko ih viđamo zajedno

Mirela Holy Mirela Holy Josip Moler/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy i Siniša Bužan Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 2 Mirela Holy i Siniša Bužan - 1 Mirela Holy i Siniša Bužan - 2 Mirela Holy i Siniša Bužan - 3 Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 2 Mirela Holy - 3 Mirela Holy - 4 +5 Mirela Holy - 5 Galerija

Mirela Holy snimljena je u šetnji Zagrebom sa svojim dugogodišnjim partnerom Sinišom Bužanom.

Političarka i bivša ministrica Mirela Holy u dugogodišnjoj je vezi s fotografom Sinišom Bužanom, s kojim je rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Mirela Holy skupa su već 26 godina Mirela Holy u šetnji s dugogodišnjim partnerom nije propustila iskoristiti njegove vještine, a pohvalila se i na društvenim mrežama!

No fotografi su ih za vikend ulovili na popularnoj zagrebačkoj špici, gdje zbog njezina stajlinga nikako nisu mogli proći neopaženo.

Mirela je, u svojem stilu, nosila crno od glave do pete, a pozornost su plijenile njezine glomazne čizme s platformom i visokom potpeticom.

Sretni par nije mario za znatiželjne poglede i opušteno je prošetao centrom grada, a Mirela se čak i osmjehnula kada je zapazila fotografe.

Na svojem profilu na Instagramu političarka je objavila i fotografiju iz šetnje koju je snimio njezin partner.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Holy (@mirela.holy)

Mirela i Siniša u vezi su već 26 godina, a poznato je i da ne planiraju stati pred oltar.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +19 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Maja i Marko Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +24 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Celebrity Zbog njih dvoje Larisa je bila na rubu suza, a Marko o svojoj partnerici govori s ponosom: ''Ona je moj život već promijenila!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene