''Ne izlazim iz trenirke...''

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj javila se u suzama nakon što su se mediji raspisali o razlozima rastave: ''Svi sve znaju...''

Miranda Čondić-Kadmenović - 2 Miranda Čondić-Kadmenović - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović - 2 Miranda Čondić-Kadmenović - 1 Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović +13 Miranda Čondić-Kadmenović Galerija

Mimi Fiedler oglasila se na Instagramu nakon što su se medijima proširile vijesti da se rastaje od producenta Otta Steinera, uplakana je svima zahvalila na podršci.

Njemačka glumica imotskih korijena Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler, razvodi se od producenta Otta Steinera.

Prema pisanju njemačkih medija, razlog razvoda navodno je Ottova nevjera, no nijedno od njih to nije potvrdilo.

Sada se oglasila na Instagramu te je u nekoliko snimki na Instagram pričama otkrila kako je tužna zbog toga što joj je brak gotov. Pratiteljima je rekla kako danima nije izašla iz kuće.

''U krevetu sam po cijele dane i jedem pizzu. U trenirci, a kako kaže Karl Lagerfeld: ''Tko nosi trenirku, taj je sigurno izgubio kontrolu nad svojim životom''. Ne mogu sad kod svojih roditelja jer su u Hrvatskoj. Svi znaju što se dogodilo i ispituju me o tome. To se dogodi kad je veza bila javna'', govorila je.

Zatim je objavila još jednu priču i zahvalila svojim pratiteljima na porukama podrške.

''Čak i ako sam donijela pravu odluku za sebe, posljedice te odluke i dalje bole. Ali za razliku od onoga što sam nekoć radila, ovog puta ne pokušavam potisnuti bol, već ju osjećam u svakoj fazi'', poručila je.

''Sretna sam što mogu opet biti ja. Ovakva kakva sam sada. Dakle, sve je to bilo dobro, zar ne?'' rekla je na kraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIMI (@___missmimi___)

Mimi se povodom razvoda oglasila i na svojem profilu gdje je prati više od 110 tisuća ljudi.

"Dragi moji, prije nego što završim na naslovnicama na koje ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma", napisala je te je dodala kako su kraju njihove ljubavi prethodili bolni mjeseci i neprospavane noći.

"Otto je bio moja ljubav i kormilar moje duše. Već neko vrijeme vidim da plovimo prema santi leda. A kad je postalo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje", nastavila je.

"Sa sobom nosim mnoge dragocjene uspomene i sigurnost da mi je dopušteno ostati trijezan unatoč svemu", zaključila je jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 3 +28 Ivana Mišerić - 5 Celebrity Naša predivna voditeljica zbunila je pratitelje novom frizurom, pratitelji negoduju: ''Što je ovo? Vratite nam Ivanu!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 +23 Dino Merlin - 8 Celebrity Kći Dine Merlina javnost nikad ne viđa, no sada je procurila njena fotografija s očevog koncerta u Beogradu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene