Drugi čovjek

Bio je bahati i razmaženi plejboj čiji su postupci izazivali bijes javnosti, a sada ženi kći ruskog oligarha

Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Daša Žukova i Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Daša Žukova i Roman Abramovič (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) +0 Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Grčki milijarder Stavros Niarchos nekada je bio razmaženi klinac koji je volio tulume i slavne žene.

Bivša supruga ruskog multimilijardera Romana Abramoviča, Daša Žukova, ponovno je pronašla ljubav u milijarderu.

Pogledaj i ovo Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Odbjegla nevjesta Ljubila je brojne razmažene bogataše, bježala od braka, a drugi zaručnički prsten kupila si je sama

No ovoga puta se radi o grčkom milijarderu Stavrosu Niarchosu koji ju je i zaprosio. Navodno se par odlučio vjenčati kasnije ove godine, a iako još nema detaljnih planova, unajmit će najbolje svjetske planere vjenčanja kako bi sve bilo izvedeno na najbolji mogući način.

38-godišnja ljepotica iz braka s ruskim oligarhom Abramovičem ima dvoje djece, a par je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog njih. Ona mu je bila treća supruga, a u braku su bili od 2008. do 2017. godine. Zanimljivo, od druge supruge Irine Malandine s kojom ima petero djece Abramovič se razveo 2007. godine, a Žukova je u vrijeme upoznavanja s njim imala svega 25 godina. Inače, ona je kći još jednog ruskog oligarha, Alexandera Žukova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Žukova je u brakorazvodnom postupku dobila 92 milijuna dolara i četverokatnicu u srcu Manhattana.

Iako se o vezi Žukove i grčkog milijardera dugo šuškalo, sve do ove godine nije bilo službene potvrde njihove ljubavi. Navodno se par upoznao prije gotovo jednog desetljeća preko Niarchosove sestre koja je Dašina dugogodišnja prijateljica. Vezu ruske bogatašice i pet godina mlađeg Grka otkrio je španjolski Vanity Fair, a nakon paparazzo fotografija na kojima se par ljubi, izdano je i službeno priopćenje kojim je potvrđeno da se radi o novom paru u svijetu najbogatijih ljudi svijeta.

No, Niarchos je svjetskim medijima postao zanimljiv i svojim ranijim ljubavnim vezama s bogatašicom Paris Hilton i glumicom Mary-Kate Olsen. S Paris je obožavao tulumariti po najluksuznijim odredištima, a njihova je veza trajala tijekom 2005. i 2006. godine, možda i dijelom 2007. godine, no kako je par svako malo prekidao, vjerojatno ni oni sami ne znaju koliko su točno trajali.

Zbog tada balavog grčkog milijardera Mary-Kate i Paris su prestale pričati, jer joj je bogatašica preotela dečka nakon što ih je ona upoznala. "Fali mi, volim ga, ali ne pričam više s njim. On mi je bolna tema", jednom je prilikom otkrila Mary-Kate za grčkog plejboja koji je javnost često znao šokirati razmaženim ponašanjem.

Tako je 2005. godine izazvao bijes javnosti kada je beskućniku ponudio 100 dolara kako bi se polijevao sokom, dok mu se on i ostala razmažena svita rugaju. Očajni čovjek to je i napravio, a ekipa bogatog Grka za to je vrijeme vrištala od smijeha. Pred konačni prekid s Paris, Niarchos je s prijateljima porazbijao i jedan hotel u Las Vegasu, a sve je počelo tučnjavom s jastucima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Ubrzo su jastuke zamijenile stolice, a dok su one letjele po sobi, jedna je pogodila protupožarnu prskalicu koja je nakon toga vodom poplavila četiri hotelske sobe. Šteta je procijenjena na oko 100 tisuća dolara, a Niarchosovi tjelohranitelji tada su mrtvo hladno objasnili osoblju hotela kako nema razloga za paniku, jer će sve biti plaćeno.

Žukova i Grk tako su se godinama kretali u istom, odabranom društvu prije nego su postali par, a milijarder je prije nje ljubio manekenku Jessicu Hart.

Nadamo se samo kako je sada puno zreliji... 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +9 Kate Middleton (Foto: Profimedia) Celebrity Fotke lica Kate Middleton šokirale javnost: Ona je prva kraljevska dama koja se podvrgla estetskoj kirurgiji?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene