Kontroverzna tema

Fotke lica Kate Middleton šokirale javnost: Ona je prva kraljevska dama koja se podvrgla estetskoj kirurgiji?

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) getty images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton želi još djece (Foto: Instagram) +3 Princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Galerija

Fotografije lica Kate Middleton u posljednje vrijeme iznenađuju svijet. Je li se to vojvotkinja podvrgla estetskim zahvatima?

Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po svom uvijek besprijekornom izgledu. Savršena frizura, decentna šminka i klasične odjevne kombinacije zaštitni su znak lijepe Kate Middleton, no po prvi puta u gotovo 20 godina koliko je poznata javnosti - počele su prozivke. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Kate je optužena da je obožavateljica tzv. "baby botoksa" koji je njezin ključan saveznik u održanju mladolikog izgleda. 

Izgled 37-godišnje Kate javno je komentirao dr. Munir Somji, ugledni estetski kirurg iz britanske klinike Dr. MediSpa i svojim zaključkom digao javnost na noge. 

Naime, doktor Somji je na Instagram profilu kilinike, koju prati preko 48 tisuća ljudi i koja se nalazi nedaleko Kensingtonske palače, napisao kako "Naša Kate voli malo "baby botoksa". Uz taj je provokativni opis dodao i dvije fotografije - "prije" i "poslije" lica lijepe Kate. 

Na fotografiji "prije" izgleda umorno i na licu joj se vide bore, dok na drugoj koja spada u kategoriju "poslije" ima savršeno lice bez i najmanje borice, glatko je i blista. 

"Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na dio čela između obrva kao i na lateralni dio", napisao je kirurg koji je u svojoj branši itekako tražen, cijenjen i nagrađivan pa mnogi misle da jako dobro zna o čemu priča. 

Kao i obično, obožavatelji su se oko ove teme podijelili. Dok su neki podržali doktora rekavši kako Kateino lice doista izgleda presavršeno da bi bilo prirodno, drugi su pak takve zaključke opisali kao "krajnje zločeste". 

Glasnogovornik palače je rekao da to "kategorički nije istina" te da kraljevska obitelj nikad ne podržava takve komercijalne aktivnosti. Klinika na čijem je Instagram profilu osvanula kontroverzna objava rekla je kako ona ne može komentirati slučaj jer ne smije otkriti tko je ili nije njihov klijent. 

O tome zašto je dr. Somji objavio ove Kateine fotografije, iz klinike poručuju - "On je samo htio dati dobar primjer kakav efekt ima botoks i očigledno baby botoks koji i on koristi'. U međuvremenu klinika ipak obrisala sporan Instagram post. 

Kod "baby botoksa" se pod kožu ubrizgava toksin botulin koji paralizira mišiće, kao i kod uobičajenog botoksa, no za ovu metodu je specifično da se injektiraju manje količine, ali na više mjesta na licu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard (Foto: Profimedia) Celebrity Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene