Nakon toliko vremena

Napokon priznala ono što svi već znaju! - 'Trebam pomoć!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus je napokon priznala kako treba pomoć.

Na naslovnici magazina In Touch osvanula je Miley Cyrus s naslovom 'Trebam pomoć'. Osim njega, piše i kako je 20-godišnja pjevačica promijenila četiri dečka u samo četiri tjedna.

Izgleda kako Miley nikako ne može preboljeti prekid sa zaručnikom Liamom Hemsworthom pa je sad divljija no ikad. No, ako je suditi po pisanju ovog magazina, tračak svjetlosti nazire se u njezinom priznanju da treba pomoć.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Već znaju i spol? Lijepe vijesti: Krajem godine iznenada su se vjenčali, a sada čekaju i prvo dijete?

>> 'Društvo me želi ušutkati'

'Miley je Liama jako voljela i trudila se da njihova veza uspije. Na kraju su se ipak razišli. Trenutno se veoma trudi da ne razmišlja o njemu', izjavio je izvor blizak ovoj mladoj zvijezdi koja se proslavila ulogom u mjuziklu Hannah Montana, a koja je svijet šokirala svojim preeksplicitnim nastupom na dodjeli MTV Video Music Awards prije nekoliko mjeseci.

Od tada se bilježi svaki njezin potez i sve se tumači kao još jedna njezina loša faza. Istina je kako je mlada zvijezda trenutno pod velikim pritiskom pa ni ne čudi njezin, zapravo veoma zreli zaključak kako napokon treba pomoć.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene