Dobra fora

Na tajnom zadatku - zvijezda iz prve ruke saznala što ljudi o njoj misle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde vrlo često žive u nekom svom svijetu i nemaju baš najbolju sliku o tome što ostatak svijeta o njima stvarno misli. Ona je to odlučila osobno provjeriti.

Kao Hannah Montana bila je miljenica publike, a onda se pretvorila u Miley Cyrus i u potpunosti promijenila svoj izgled i ponašanje što se većini publike baš i nije svidjelo.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Njen MTV nastup s twerkanjem i plaženjem jezika sada je već legendaran, a upravo zbog tog nastupa mnogi su pomislili kako je Miley skrenula pameću. Kao da to nije bilo dovoljno, ušla je u period kada je društvene mreže svakodnevno zatrpavala svojim toples fotografijama. Ipak, nedavno je priznala kako joj je neugodno zbog onog čuvenog MTV nastupa. I to je nešto.

Gole grudi i promocija oružja? 'Zar bi ovo trebao biti dobar primjer drugima?'

Kako bi iz prve ruke saznala što javnost uistinu misli o njoj, maskirala se u reporterku i izašla na ulice Los Angelesa. Pogledajte kako su prolaznici reagirali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene