Vrijedilo je truda!

Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat - 9 Mila Horvat - 8 Mila Horvat - 6 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 4 +20 Mila Horvat - 3 Galerija

Naša lijepa televizijska voditeljica Mila Horvat kupala se u plićaku pa pokazala zanosno tijelo u kupaćem kostimu.

Lijepa televizijska voditeljica Mila Horvat objavila je nove fotografije koje je fotografirala za vrijeme brčkanja u plićaku, a one nikoga nisu ostavile ravnodušnim.
Mila je ležala u pijesku i u prvi plan stavila grudi, a onda je kleknula te leđa okrenula kameri i odradila mini-fotošuting.

''Uživanje u ljetu'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Mila je neko vrijeme izbivala iz javnosti, no sada se češće pojavljuje na društvenim događanjima, ali i dijeli ponešto iz svog života pa je tako bila otkrila i da je posvećena vježbanju i bodysculptu, kojima može zahvaliti vrhunsku formu.

Mila je proljetos uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na Instagramu tada dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli. Između ostalog, objavila je fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku. Pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina u vezi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Bloom - 4 Maja Šuput i Bloom - 3 +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput za posljednji je koncert reciklirala haljinu s prorezom, ali publiku je na bini više privukao nastup s nepoznatim obožavateljem!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene