povratak u djetinjstvo

Možete li pogoditi koja je ovo Hrvatica? Riječ je o uspješnoj sportskoj novinarki koja je ovih dana proslavila 42. rođendan

Mila Horvat - 7 Mila Horvat - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 9 Mila Horvat - 8 Mila Horvat - 6 Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat - 1 +20 Mila Horvat - 2 Galerija

Sportska novinarka Mila Horvat podijelila je svoju fotografiju iz djetinjstva, a potom puhala svjećice na torti te proslavila svoj 42. rođendan.

Bivša televizijska voditeljica Mila Horvat nedavno je proslavila 42. rođendan. 

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

Mila ga je obilježila objavom na Instagramu na kojoj se prva nalazi fotografija nje u djetinjstvu. Na toj fotografiji Mila nasmijana pozira u žutoj haljinici ispred svoje torte, a onda se mogu vidjeti i dvije fotografije iz sadašnjosti na kojima Mila u ružičastoj haljini također pozira pored torte na kojoj je gorjela jedna svjećica.

''Život se ne mjeri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah... Hvala svima na divnim željama!'' napisala je Mila u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan, ali i pohvalili njezin mladoliki izgled.

Nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti Mila se ponovno pojavljuje na događanjima i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Nedavno je uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na Instagramu dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli.

Između ostalog, objavila je fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve - svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku. Pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina u vezi, ali još uvijek nije pokazala kako on izgleda.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene