"Otkrit ću vam tajnu"

Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako je izgledala u djetinjstvu, ni ona sama ne može se prepoznati!

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat s majkom Mila Horvat - 9 Mila Horvat - 4 Mila Horvat Mila Horvat - 1 +21 Mila Horvat - 8 Galerija

Mila Horvat objavila je na profilu na Instagramu fotografiju iz djetinjstva pa priznala da i sama sebe teško prepoznaje.

Bivša televizijska voditeljica Mila Horvat vratila se u neke prošle dane pa je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj ju nije nimalo lako prepoznati, što je i sama priznala.

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

"Evo malo smijeha. Kladim se da me nećete prepoznati na ovoj fotografiji. Iskreno, ne bih ni ja sebe samu. Urnebesno!", napisala je Mila uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Njezini su pratitelji u komentarima pokušali pogoditi gdje je ona na fotografiji, no rijetki su uspjeli pa im je ona pomogla.

"Evo otkrit ću vam tajnu: prva lijevo (jedina koja je nalik na dječaka)", napisala je u komentaru.

Nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti Mila se ponovno pojavljuje na događanjima i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Nedavno je i uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na Instagramu dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli.

Između ostalog, objavila je fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku. Pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina u vezi.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", otkrila je Mila u svojem velikom intervjuu za magazin Gloria.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene