Dugo ga nismo vidjeli

Proslavio se po ulozi u ''Seksu i gradu'', malo tko zna koje mu je pravo zanimanje, a evo koliko se promijenio od hit-serije!

Sarah Jessica Parker i Mikhail Baryshnikov - 1 Sarah Jessica Parker i Mikhail Baryshnikov - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov Mikhail Baryshnikov Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov i Lisa Reinhart Mikhail Baryshnikov Mikhail Baryshnikov +7 Mikhail Baryshnikov Galerija

Poznati glumac Mikhail Baryshnikov pojavio se sa suprugom Lisom Reinhart na crvenom tepihu nakon dugo vremena.

Glumac najpoznatiji po ulozi u ''Seksu i gradu'' pojavio se sa suprugom Lisom Reinhart na jednom crvenom tepihu nakon dugo vremena.

Mikhail i Lisa prošetali su ispred fotografa na Ballet Fashion Gali u New Yorku, a svojim su glamuroznim izdanjima oduševili okupljene.

74-godišnji glumac koji se bavi i baletom stigao je u elegantnom crnom odijelu s crnom kravatom, a oči je zaštitio naočalama smeđe nijanse.

Njegova pratnja, 71-godišnja supruga, odjenula je crne svečane hlače i bijelu košulju sa širokim rukavima, a svoju kombinaciju upotpunila je svjetlucavom torbicom i štiklama.

Par je pred kamerama pozirao ruku pod ruku, a njihova ljubav traje već 16 godina. Zajedno imaju troje djece, kćeri Annu i Sofiu-Luisu te sina Petera Andrewa. Glumac ima još jedno dijete, kćerku Aleksandru iz braka s prvom suprugom Jessicom Lange.

Iako su zajedno od svojih tridesetih godina, par se vjenčao tek 2006. godine, a svo troje djece rodilo im se prije braka.

Mikhail je poznati ruski baletan i koreograf, a sa svega 15 godina primljen je na baletnu akademiju u Sankt Petersburgu.

Svoju karijeru gradio je i u brojnim filmovima i serijama od kojih već navedeni ''Seks i grad'', ali i u filmu ''Bijele noći'', ''Životna prekretnica'' i ''Dancers''.

Šokiran trenutnim stanjem između Rusije i Ukrajine, glumac je nedavno čak slao i pismo ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu u kojem izražava zabrinutost za uključene građane.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene