zanosna plavuša

Zvijezda telenovele koju su Hrvati obožavali pohvalila se fotkama s ljetovanja u Hrvatskoj, danas izgleda potpuno drugačije nego što je pamtimo

Michelle Renaud Michelle Renaud Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Renaud - 1 Michelle Renaud - 4 Michelle Renaud - 6 Michelle Renaud - 7 Michelle Renaud - 18 Michelle Renaud - 17 Michelle Renaud - 19 Michelle Renaud - 2 Michelle Renaud - 9 Michelle Renaud - 13 +9 Michelle Renaud - 14 Galerija

Michelle Renaud iz serije "Rebelde" na Instagramu je objavila fotografije iz Splita, Hvara i Dubrovnika, na kojima se pohvalila i svojom zanosnom figurom u bikiniju.

Meksička glumica Michelle Renaud (33), koja je domaćoj javnosti najpoznatija je po ulozi u telenoveli "Rebelde", ovo ljeto posjetila je Hrvatsku.

S ljetovanja se javila na svojem Instagramu, na kojem je prati više od pet milijuna ljudi, a otkrila je da je s prijateljicama posjetila Split, Hvar i Dubrovnik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Renaud (@michellerenaud)

Michelle nije skrivala oduševljenje našom obalom, a pratitelje je počastila i pogledom na njezino zanosno tijelo u bikiniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Renaud (@michellerenaud)

Renaud je u seriji "Rebelde" utjelovila lik Michelle Pinede, a tada je imala samo 17 godina i izgledala je dosta drugačije nego danas te je u međuvremenu izrasla u pravog komada.

Serija "Rebelde" prikazivala se na Novoj TV 2008. godine i u to je vrijeme bila jedna od najpopularnijih telenovela na svijetu, a zaludila je i Hrvate. Radnja je pratila razlike u položaju na društvenoj ljestvici između imućnih tinejdžera i onih slabijeg imovinskog statusa koji pohađaju istu elitnu školu. Ljubav, zavist, mržnja i osveta samo su neke od prepreka na koje su nailazili glavni protagonisti, a unatoč društvenim razlikama, ujedinila ih je ljubav prema glazbi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +2 Madonna Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene