napokon sve riješeno

Rijetki se sjećaju da je prije bezvremenske ljepotice bio u braku s ovom damom, zbog nje je upao i u jednu jako neugodnu situaciju

Michael Douglas (Foto: Screenshot) Michael Douglas (Foto: Screenshot) Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: Screenshot) Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Diandra (Foto: AFP) Michael Douglas i Diandra (Foto: AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +4 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Galerija

Prije Catherine Zete-Jones, Michael Douglas je dugo godina bio u braku s Diandrom Luker, a zbog nje je imao i neugodnu situaciju na Majorci.

Holivudski glumac Michael Douglas (76) priznao je kako mu je bilo neugodno što je dugi niz godina dijelio svoju vikendicu na Majorci s bivšom suprugom Diandrom Luker. Luksuznu vilu u predjelu S'Estaca pokraj mjesta Valdemossa pokušao je predati, no onda je prošle godine otkupio od svoje bivše. Priznao je i kako je njegovoj supruzi Catherine Zeti-Jones sada puno ugodnije odlaziti ondje na odmor kada njezina prethodnica više nema pravo dolaziti.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

"Catherine je ovdje jako sretna, pogotovo nakon što kuću više ne dijelim s Diandrom. Osjeća se ugodnije. Podjela na šest mjeseci nije bila ugodna ni za koga", rekao je glumac.

Prema odluci brakorazvodne parnice, Douglas i Luker imali su pravo svatko po pola godine koristiti vilu koju su zajedno kupili dok su bili zaljubljeni. Luksuzna kuća našla se i na tržištu 2014. godine, no nije prodana zbog cijene koja je za nju tražena.

Michael i Diandra pred oltar su stali 1977. godine kada je on imao 32, a ona tek 19 godina. Zajedno su dobili sina Camerona, a 1995. godine Diandra je od glumca zatražila razvod. U razvodnoj parnici dobila je vrtoglavih 45 milijuna dolara.

Za svoju drugu suprugu, Catherine Zetu-Jones, Michael se vjenčao 2000. godine nakon godinu dana veze. Par je često govorio kako im je upravo Majorca "otok ljubavi", a glumac je priznao kako se ondje i zaljubio u odabranicu svoga srca.

Unatoč razlici od 25 godina, Michael i Catherine prkose zlim jezicima te se iz dana u dan čini kako je njihova ljubav sve jača. Zajedno imaju dvoje djece, sina Dylana Michaela i kćer Carys Zetu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +3 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene