Doslovno blista!

Prelijepa Mia Kovačić u jednom od svojih najglamuroznijih izdanja dosad na događaju uz koji je posebno vezana

Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 3 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 3 Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 1 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 4 Mia Kovačić Tatjana Jurić i Mia Kovačić Mia Kovačić - 7 Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 3 +14 Mia Kovačić - 2 Galerija

Mia Kovačić se jedanaestu godinu zaredom našla u ulozi voditeljice humanitarnog koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina.

Na tradicionalnom 17. koncertu "Želim život" Zaklade Ana Rukavina u ulozi voditeljice ponovno se našla prelijepa Mia Kovačić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Ove, kao i svake godine dosad, za tu se prigodu posebno dotjerala, a u crnoj haljini posutoj šljokicama Mia je doslovno zablistala.

"Izuzetna mi je čast sudjelovati u projektu Želim život, već 11. godinu zaredom. To je velika odgovornost i doista prekrasan posao. 16 godina je iza Zaklade Ana Rukavina koja neumorno radi ponajprije zahvaljujući Mariji Rukavini koja održava tu poruku. Ljudi se zaista ujedine u ovom plemenitom cilju, vjeruju radu Zaklade koja djeluje transparentno i koja na kraju svake godine prekrasnim humanitarnim koncertom zaokruži svoje djelovanje i sve aktivnosti tijekom čitave godine. Moj doprinos je, kao voditeljice, u informiranju naših građana o radu Zaklade, stoga pozivam sve da nazovu broj 0609000, daju svoj doprinos koji će se svakako pretočiti u nešto veće", kazala je Mia za Novu TV uoči humanitarnog koncerta.

Ove godine izvođači na koncertu su Prljavo Kazalište, Gibonni i Miroslav Škoro.

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije "Želim život", no građani svoj doprinos mogu dati tijekom cijelog prosinca pozivom na broj 060 9000 te tako donirati 5,00 kn, odnosno 0,66 eura + PDV. Glavni je cilj akcije osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te usavršavanje mladih liječnika i medicinskih sestara kao i financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +31 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojka i sestra Borne Sose Djevojka i sestra Borne Sose Ivona Šimunović Ivona Šimunović +21 Ivona Šimunović Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca plijenila je poglede na tribinama, a ponosno je navijala u bratovu dresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene