Zrači pozitivom!

Mia Begović iznenadila pojavom u neobičnoj prozirnoj haljini, otkrila je i noge tijekom plesnih pokreta!

Mia Begović - 5 Mia Begović - 5 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović - 5 Mia Begović - 1 Mia Begović - 4 Mia Begović - 4 Mia Begović - 7 Mia Begović - 3 Mia Begović - 2 Mia Begović - 5 Mia Begović - 6 Mia Begović - 1 +24 Mia Begović - 8 Galerija

Mia Begović na zagrebačkom se partiju pojavila u prozirnoj haljini pa pokazala noge i podigla atmosferu!

Naša poznata glumica Mia Begović zasjala je na jednom zagrebačkom partiju, a za prigodu je obukla vrlo neobičnu haljinu od prozirnog materijala ljubičaste boje koja je bila dovoljno kratka da otkrije Mijine noge.

Pogledaj i ovo Mia Begović Prošle su 22 godine Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

Mia je imala i prepoznatljivo podignutu kosu, a za fotografe je oči sakrivala crnim sunčanim naočalama.

Kasnije je bila jedna od glavnih zabavljačica, a po fotografijama se može zaključiti kako se Mia jako dobro zabavljala a svojim kolegama i poznanicima.

Fotografiju haljine podijelila je i na svom Instagram profilu, a u opis je napisala:''Supersexy, supersenzualna!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

''Bezvremenska, posebna, prelijepa!'' napisala je jedna pratiteljica.

''Gospođetina!'', ''Prekrasno, glamur čisti'', ''Begovićka je to, dama, ikona stila'', pisali su joj ostali pratitelji i obožavatelji.

Mia je nedavno gostovala i u In magazinu pa je Josipi Pavičić u rubrici ''Sasvim opušteno'' pričala o svojim brakovima te o preminuloj sestri Eni Begović.

"Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo", naglasila je.

Osvrnula se i na svoja dva braka te je komentirala koje je lekcije iz svega izvukla.

"U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti", ispričala je.

Na vječni počinak Mia je nedavno ispratila i vaterpolista Ronalda Lopatnyja, oca njezine kćeri Maje Lene Lopatny.

Komemoracija se održala u Zagrebu, a njegova kći Maja Lena Lopatny nije mogla zadržati suze, a posebice dok je držala govor.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 +23 Dua Lipa - 6 Celebrity Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 +6 Iva Majoli - 2 Celebrity Iva Majoli bila je glavna zvijezda tuluma u Zagrebu, na koji je došla sjajno raspoložena i spremna za ples!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene