Što se događa?

Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

Dua Lipa Dua Lipa Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 5 Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 8 Dua Lipa - 9 Aron Piper - 1 +17 Aron Piper - 2 Galerija

Jedna od najomiljenijih pjevačica današnjice Dua Lipa šokirala je obožavatelje fotkama s Netflixovom zvijezdom Aronom Piperom i kolegicom pjevačicom FKA twigs.

Dua Lipa (26) potaknula je ljubavne glasine kada je snimljena kako gricka španjolskog glumca Arona Pipera u noćnom klubu u Madridu, no samo dan kasnije FKA Twigs je prenijela video u kojem se strastveno ljubi s elitnim glumcem i to objavila na TikToku.

Pogledaj i ovo Dua Lipa Jeste li stigli kupiti svoju? Dua Lipa rasprodala je koncert u Puli! U rekordnom roku nestale su sve karte za nastup ove svjetske senzacije

Obožavatelji na Twitteru izrazili su šok zbog situacije, iako je nekoliko nagađalo da je to bio promidžbeni trik.

I dok su mnogi fanovi bili presretni vidjevši sumnjive videozapise iz kluba na kojima su Dua i Aron vrlo prisni, mnogo njih ostalo je i razočarano nakon objave Twigs.

@aron.ed1ts a duo i didn’t know i needed tbh #dualipa #aronpiper #fyp ♬ Yo Voy - Zion y Lennox

Zanimljivost je kako je svo troje nedavno prekinulo dugogodišnje veze sa svojim partnerima.

Dua Lipa krajem prošle godine prekinula je s dugogodišnjim partnerom Anwarom Hadidom, bratom poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid. Mnogi su sigurni kako je raskidu kumovala Anwarova majka Yolanda koja i inače radi probleme u obitelji i vezama svoje djece jer je prošle godine bila kriva i za raskid Gigi Hadid i Zayna Malika.

Aron Piper, koji je najpoznatiji po ulozi u Netfixovoj seriji ''Elite'', dugo je bio u tajnoj vezi s modelom Jessicom Goicoecheom. Iako se o njihovu prekidu ništa ne zna, a par je i sam vrlo rijetko objavljivao zajednički sadržaj, pretpostavlja se da je Aron krenuo dalje.

Zašto je objavio video na kojem se ljubi s pjevačicom FKA Twigs, a večer prije je mazio i poljupcima u vrat šarmirao pop zvijezdu nikome nije jasno.

 

@fkatwigs

🥀

♬ killer - FKA twigs

FKA Twigs iza sebe ima bogatu listu poznatih frajera, a iako se šuškalo da je donedavno bila u vezi, priče nisu potvrđene.

Tahliah Debrett Barnett, pod umjetničkim imenom FKA, bila je u vezi s poznatim glumcem Robertom Pattinsonom od 2014. godine, a 2015. par se zaručio. 2017. prekinuli su vezu, a nakon njega pjevačica je bila sa Shiom LeBoufom, Mattom Healyjem, a je li 34-godišnjakinja sada osvojila i srce 25-godišnjeg Pipera ili će to biti Dua Lipa još nikome nije jasno.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene