ima dvije godine

Meghan i Harry sina skrivaju od javnosti, a ona je nakon dugo vremena iskoristila priliku pokazati kako Archie izgleda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maleni Archie je nakon rođenja bio zvijezda u medijima, no Meghan i Harry su ga ubrzo sakrili od javnosti. Markle je pokazala kako on izgleda danas.

Meghan Markle je iznenadila sve kada se pojavila kao gošća u talk-showu poznate voditeljice Ellen DeGeneres, a posebnu pažnju ukrala je fotografija koju je pokazala tijekom gostovanja. Vojvotkinja od Sussexa pokazala je kako izgleda njezin sin Archie koji danas ima dvije godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Sin princa Harryja i bivše glumice posljednjih je mjeseci daleko od očiju javnosti, a bivši kraljevski par nije još pred kamerama pokazao ni kćerkicu Lilibet koju su dobili nedavno. Meghan se u showu Ellen DeGeneres pojavila bez prevelike pompe, a na fotki koju je pokazala njezinu sinčiću ne vidi se lice, već je snimljen s leđa.

Archie na sebi ima traperice i sivu majicu, a na nogama je nosio čizmice s uzorkom dok je hranio kokoši u dvorištu kalifornijske vile u kojoj živi s roditeljima i sestrom.

Markle je Ellen ispričala sve o svom sretnom životu u Kaliforniji. Britanski mediji njezino gostovanje ocijenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske obitelji, pogotovo u dijelu sa skrivenim kamerom, u kojem je pokazala svoju šašavu stranu. Tijekom pojavljivanja u showu Meghan je izašla iz studija kako bi izvela spačku s prodavačima na parkingu, a morala je pratiti instrukcije koje joj je Ellen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu. Kako bi potvrdila da je čuje, Meghan je za početak trebala dotaknuti svoj lakat i nos pa napraviti jedan čučanj, a za to vrijeme je jedan od producenata showa prišao prodavačima kako bi ih obavijestio da Meghan želi vidjeti što nude.

"Ja sam glavni pomoćnik Meghan Markle i ona je danas tu te bi htjela samo normalno kupovati. Želi da je normalno tretirate. Ne pokušavajte se ponašati drugačije prema njoj, samo budite potpuno normalni", objasnio je prodavačima producent, koji se lažno predstavio.

Meghan je zatim prišla prvom prodavaču i počela razgledavati kristale na štandu, a Ellen joj je naredila da stavi jedan na glavu i počne stenjati. U jednom trenutku je iz torbe izvukla bočicu s mlijekom te je počela piti.

No, nakon glupiranja s prodavačima ispred studija, Meghan je gostovanje u showu iskoristila i kako bi pogurala svoj prijedlog o plaćenom porodiljnom dopustu za sve Amerikance, nešto za što se i ranije zalagala i zbog čega su se britanski mediji raspisali o tome kako se pokušava etablirati na političkoj sceni.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Grašini roditelji lijepo su prihvatili Hanu i nadaju se skorom iznenađenju: "Petru je ipak 45 godina, kad će ako ne sada"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene