Stvarno?!

Otkrili ih prijatelji: Kraljevski par se zbog Meghan priprema za najdrastičniji potez dosad?

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry traže kuću u Kaliforniji, tvrde njihovi prijatelji.

Bliski prijatelji vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja otkrili su kako je par trenutno u potrazi za novim kućom i to, ni više ni manje, nego u Malibuu jer Meghan pati od nostalgije za američkim domom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Meghan je zbog toga oduševljena jer je veseli činjenica što će imati kamo "pobjeći", a izbor je pao na Malibu koji je od Los Angelesa udaljen tridestak milja i dom je brojnih zvijezda poput glumaca Leonarda DiCaprija i Jennifer Aniston te Kim Kardashian.

The Mail on Sunday izvještava kako je moguće preseljenje u Malibu na listi prioriteta Meghan i Harryja, čime će zapravo poremetiti planove princa Charlesa da oni preuzmu imanje u Herefordshireu u blizini granice s Walesom.

"Meghan i Harry traže ovdje kuću, čuo sam da su zainteresirani za Malibu. Poznavajući Meghan i pričajući s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Meghan je djevojka rođena u Los Angelesu, odgojena je tu, prijatelji su joj ovdje i mnogo toga je povezuje s Hollywoodom. Ovdje je moguće živjeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Angeles i Kalifornija su veliki, lako se može pobjeći s obitelji na neka mjesta i isključiti se od svih ostalih", izjavio je za The Daily Express 79-godišnji Edmund Fry vlasnik kafića "Rose Tree Cottage" u Los Angelesu koji poznaje Meghan.

Tome je dodao i kako Meghanini prijatelji iz Los Angelesa aktivno traže takva potencijalna mjesta uz Pacifički ocean i u Pasadeni, gdje bi kraljevski par mogao opuštenije živjeti. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +5 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene