Dobro raspoloženi, ali...

Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari

Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +0 Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Bellucci i Vincent Cassel pojavili su se zajedno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji.

Jedna od najljepših glumica svijeta, 54-godišnja Monica Bellucci i 52-godišnji glumac Vincent Cassel bivši su supružnici koji su u braku bili od 1999. do 2013. godine, a ovih su se dana ponovno susreli što su zabilježile i kamere fotoreportera.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Narah Baptista njezina preslika Nedavno je prekinuo s 30 godina mlađom djevojkom, a utjehu je već pronašao u njezinoj kopiji!

Naime, Monica i Vincent su nakon dugo vremena viđeni zajedno na istom mjestu i to na Filmskom festivalu u Veneciji povodom ponovnog prikazivanja njihova kontroverznog filma "Irréversible" iz 2002. godine ali u novoj, moderniziranoj verziji.

Monica je kao i uvijek blistala, u crvenoj čipkastoj haljini koja je naglasila njezine atribute, dok se Vincent odlučio za crnu klasiku. Bivši supružnici bili su dobro raspoloženi te su spremno pozirali pred okupljenim fotografima ali ne jedno pokraj drugog, kontakt očima je izostao kao i neka pretjerana komunikacija.  

Vincent je u Veneciju stigao u pratnji nove 22-godišnje supruge Tine Kunakey s kojom je nedavno dobio kći Amazonie, za razliku od Monice koja se pojavila sama, bez pratnje svog 26-godišnjeg dečka Nicolasa Lefebvrea s kojim je u vezi od 2017. godine.

Javnosti je otkrila da je u vezi tek krajem prošle godine, iako Nicolasovo ime nije željela spomenuti.

"Čovjek s kojim dijelim život ne radi isti posao kao ja, ali puno putuje. Njegov ritam života se podudara s mojim", izjavila je u jednom od intervjua.

Vincent i Tina upoznali su se kada je njoj bilo tek 19 godina i vrlo brzo se zaljubili, a vjenčali su se prošle godine.

Monica i Vincent roditelji su 14-godišnje kćeri Deve i 9-godišnje Leonie. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) +6 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Odrekla se titule seks-bombe, izopćili su je iz Hollywooda, a danas radi posao u kojem uživa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene