Koriste svoj status

Nakon milijunskog ugovora, Meghan i Harry najavili novi projekt na kojem će također zaraditi masno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry potpisali su ugovor za podcast na streaming servisu Spotify i osnovali vlastiti produkcijsku tvrku Archewell Audio.

Meghan Markle i princ Harry u utorak su potpisali unosan ugovor sa Spotifyem, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Slavni par će na streaming servisu voditi emisije koje će producirati njihova novoosnovana produkcijska tvrtka Archewell Audio, a započet će s blagdanskim specijalom kojim žele podići raspoloženje slušateljima diljem svijeta.

Za sada još nije poznato koliko je vrijedan novi ugovor koji u potpisali, no Daily Mail navodi da je Spotify u svibnju ove godine potpisao ugovor od 75 milijuna funti s američkim komičarem Joem Roganom, zbog čega se da naslutiti da bi njihov mogao biti i veći.

"Ono što nam se posebno sviđa oko snimanja podcasta je to što nas podsjeća da stanemo i slušamo, da se povežemo s drugima bez distrakcija. Sa svim izazovima koje nam je donijela 2020. godina, mislimo da nikad nije bilo bolje vrijeme za ovo", izjavili su Harry i Meghan u službenom priopćenju kojim su najavilo novi projekt, no još nisu otkrili kada će se emisija početi emitirati.

Harry i Meghan ove su godine već potpisali ugovor od 100 milijuna funti s Netflixom, a PR guru Mark Borkowski za Mail Online predviđa da bi ovim tempom ubrzo mogli izgraditi moćno medijsko carstvo koje će vrijediti milijarde.

Da im je upravo novac trenutno najveći motivator, smatra dopisnik s kraljevskih dvora Richard Palmer koji je za Daily Express analizirao sve njihove poteze od kada su se odrekli kraljevskih titula i zaključio kako se koriste svojim statusom da bi zaradili.

Podsjetimo, Harry i Meghan su se u ožujku ove godine odrekli kraljevskog života i sa svojim sinom Archiejem preselili u SAD. U srpnju ove godine Meghan je doživjela spontani pobačaj što je otkrila tek u studenom u priopćenju za New York Times, a o svemu je progovorila i ovog tjedna u CNN-ovoj emisiji "Heroes: All-Star Tribute".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene