Baš ih je briga?

Meghan i Harry stigli kući, prve fotke govore kako se osjećaju nakon što se pročula jedna ozbiljna stvar

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry, Meghan Markle +1 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Meghan Markle i princ Harry stigli su na turneju Velikom Britanijom, a posjetit će i Njemačku, no čini se kako se s ostalim članovima kraljevske obitelji neće družiti.

Princ Harry i Meghan Markle stigli su u Veliku Britaniju gdje su već snimljeni dobro raspoloženi, kako se smješkaju jedno drugome u vožnji službenim automobilom, dok im društvo prave dva tjelohranitelja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Fotografije pogledajte OVDJE

Kraljevski je par time započeo svoju europsku turneju, a prva postaja im je Manchester gdje će Meghan održati prvi govor pred Britancima nakon Megxita i to o rodnoj ravnopravnosti. U Manchester su stigli iz Frogmore Cottagea u kojem borave dok su u Londonu, danas već odlaze na sjeverozapad. Iako su noć proveli udaljeni manje od pola milje od Harryjeva brata, princa Williama, Kate i njihovo troje djece, ne očekuje se da će se sastati što potvrđuje nikad lošije odnose među braćom.

Ovo je ujedno i njihovo prvo javno pojavljivanje u Ujedinjenom Kraljevstvu otkako su bili na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete u lipnju, dok istovremno traje Harryjeva pravna bitka s Ministarstvom unutarnjih poslova jer im je uskraćena 24-satna policijska pratnja, koju inače financiraju porezni obveznici.

Zato su unajmili dvije privatne zaštitarske tvrtke koje brinu o njihovoj sigurnosti i to samo nekoliko dana nakon što je Meghan za časopis The Cut izjavila da je potrebno puno truda za oprost svega što joj se događalo u kraljevskoj obitelji.

Glasnogovornik policije iz Manchestera potvrdio je britanskim medijima da njezini policajci nisu uključeni u ništa te dodao da je osiguranje događanja privatno.

Sljedeća postaja Harryja i Meghan bit će Njemačka, točnije "Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year To Go", nakon čega se vraćaju u London na WellChild Awards.

Zanimljivo je da osim što nisu vidjeli princa Williama i Kate, par je također odbio otvoreni poziv da ostane s princem Charlesom na imanju Balmoral, gdje je trenutačno i kraljica. Princ im je poručio da su uvijek dobrodošli u njegov dom što su medijima potvrdili izvori iz palače.

Prema najnovijim saznanjima princ William ne planira vidjeti svog mlađeg brata dok on i Meghan ne objave svoje memoare ove zime te navodno izbjegava kontakt s njima dok ne saznaju što par planira otkriti i u svom dokumentarcu.

"Izgubili su povjerenje jer je velika šansa da će snimiti svaki razgovor i iskoristiti ga protiv njih", rekla je kraljevska biografkinja Angela Levin za The Sun.

Tvrdi da William ne vjeruje Harryju i smatra da je uvelike pretjerao i bio nepristojan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene