Pokretači promjena

Sada i službeno: S kraljevskog dvora potvrđena odluka Meghan i Harryja o kojoj se dugo šuškalo

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry donijeli su odluku da će božićne blagdane provesti daleko od kraljevske obitelji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovogodišnje božićne blagdane neće provesti u društvu Kraljice i ostalih članova kraljevske obitelji u Buckinghamskoj palači.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Potvrdio je to britanskim medijima poput Daily Maila glasnogovornik palače, koji je otkrio da će Meghan i Harry blagdane provesti sa sinom Archiejem i Meghaninom majkom Dorijom Ragland na skrivenoj lokaciji.

O tome se u javnosti već šuškalo neko vrijeme, a vijest je potvrđena tek jučer. Zanimljivo je kako ni sama kraljica Elizabeta nije bila upoznata s unukovim planovima dok joj on sam jučer nije rekao.

Ona ga je u toj odluci poduprla jer razumije da se par želi na neko vrijeme maknuti iz centra pažnje britanske, ali i svjetske javnosti, isto kao i to da Meghan želi provesti Božić s majkom nakon pune dvije godine.

"Nakon što je posljednje dvije godine provela Božić u Sandringhamu, blagdane će ove godine provesti s vojvotkinjinom majkom. Ova je odluka u skladu s prijašnjim presedanima članova kraljevske obitelji i ima podršku Kraljice. Zbog sigurnosnih razloga ostali detalji zasad neće biti otkriveni", izjavio je glasnogovornik.

Bit će to drugi put da Meghan i Harry propuštaju obiteljska druženja u samo nekoliko mjeseci, nakon što su ljetos odbili Kraljičin poziv da dio praznika provedu s njom u Balmoralu, pa se postavilo pitanje koliko se često uopće viđaju.

"Vojvoda i vojvotkinja često viđaju Kraljicu sada kada žive u Windsoru. Zato i nisu išli u Škotsku ove godine i zato Kraljica podupire njihovu odluku o božićnim praznicima", izjavio je glasnogovornik za Daily Mail.

Iako nije poznato gdje će točno biti za Božić, nagađa se da bi ga mogli proslaviti u miru svog doma u Windsoru, gdje bi ih Doria posjetila prvi put ili bi se mogli otputiti preko oceana u SAD ili čak u Afriku, koju Harry smatra svojim drugim domom.

No izvor blizak Meghan za Daily Mail je izjavio kako bi ona voljela i američki Dan zahvalnosti, koji se obilježava 28. studenog, provesti u Londonu kako bi pomagala u skloništima za beskućnike.

"Koliko ja znam, ne dolaze ovdje u Los Angeles. Doria putuje k njima već za Dan zahvalnosti, koji neće službeno slaviti jer to nije britanski praznik, ali Meghan razmatra mogućnost pomoganja beskućnicima."

Harry je dosad sve ove godine slavio Božić u Norfolku, osim 2012. godine kada je bio na odsluženju vojnog roka u Afaganistanu, a posljednje dvije godine društvo mu je pravila i supruga Meghan, no čini se da to više neće biti običaj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) +10 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene