"Tamo gdje je vrijeme stalo"

Nakon teških životnih neprilika Matija Vuica otkrila je u čemu pronalazi utjehu: ''Idemo dalje…''

Matija Vuica Matija Vuica Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica - 2 Matija Vuica - 1 Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica - 10 Matija Vuica - 4 Matija Vuica - 5 Matija Vuica - 6 +19 Matija Vuica - 3 Galerija

Matia Vuica s prijateljima je otputovala u Grčku, a na svom profilu na Instagrami objavila je niz fotografija s putovanja za koje kaže da liječi dušu.

Naša dizajnerica Matija Vuica prije pet mjeseci izgubila je svojeg životnog partnera Juricu Popovića, a nedavno je obznanila da su "pojedinci koji nemaju poštovanja ni prema mrtvima" odlučili uzeti profil pokojnog glazbenika. Međutim, ubrzo se javila s vijestima da je profil vraćen.

Sada je na svom profilu na Instagramu objavila kako je s prijateljima otputovala u Grčku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

"Tamo gdje je vrijeme stalo... a mi idemo dalje sa svojim promišljanjima. Putovanje s prijateljima koji liječe dušu", napisala je u opisu objave.

Podsjetimo, glazbenik Jurica Popović preminuo je 28. prosinca prošle godine, u kojoj je i obilježio 40 godina karijere. Napustio nas je u svojoj 66. godini.

Matijina i Juričina ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracia.

Pogledaji ovo Matija Vuica Celebrity Matija Vuica pronašla je utjehu nakon nedavnih vijesti koje su joj slomile srce: ''Ne možete zamisliti koliko mi ovo znači''

Pogledaji ovo Severina i Matija Vuica Celebrity Severina i Matija Vuica udružile snage kako bi napravile dobro djelo: "Želimo usrećiti neko divno mlado biće"

Pogledaji ovo Matija Vuica Celebrity Matiju Vuicu pet mjeseci nakon smrti partnera dočekalo neugodno iznenađenje na društvenim mrežama: "Oduzeli ste mi zadnju utjehu i tračak radosti"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Potter - 1 +0 Ben Potter - 2 Celebrity Omiljeni youtuber tragično je preminuo sa samo 40 godina, shrvana supruga javila se njegovim fanovima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Celebrity Ovo je novi poslovni angažman Elle Dvornik, opet se odlučila za isti pothvat kao i ranije u kojemu se odlično snašla!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene